Dubrovački muzeji prelaze na ljetno radno vrijeme

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački muzeji
Dubrovački muzeji od sutra, 22. ožujka 2018. godine prelaze na ljetno radno vrijeme.

Pomorski muzej će tako biti otvoren za posjetitelje svakoga dana, osim ponedjeljka, od 9 do 18 sati, dok će Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, zbog radova na obnovi Atrija, ostati zatvoren za posjetitelje do 1. lipnja, nakon čega će raditi svakoga dana od 9 do 18 sati.

Etnografski muzej u žitnici „Rupe“ te dvije izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin će i u ljetnom razdoblju imati jednako radno vrijeme. Etnografski muzej će za posjetitelje biti otvoren svakoga dana, osim utorka, od 9 do 16 sati, a izložbe „Revelin: Arheološka istraživanja/Prostorni razvoj/Ljevaonica“ i „Ranosrednjovjekovna skulptura u Dubrovniku i okolici“ svakoga dana, osim srijede, od 10 do 16 sati.

Muzejska prodavaonica u Kneževu dvoru će od sutra (22. ožujka) biti otvorena svakoga dana od 9 do 18 sati.

Ljetno radno vrijeme (22. ožujka – 2. studenog)

Kulturno-povijesni muzej (Knežev dvor): 9-18, svaki dan (od 1. lipnja)

Pomorski muzej (Tvrđava sv. Ivana): 9-18, ponedjeljkom zatvoreno

Etnografski muzej (žitnica Rupe): 9-16, utorkom zatvoreno

Izložbe „Ranosrednjovjekovna skulptura u Dubrovniku i okolici“ i „Revelin: Arheološka istraživanja/Prostorni razvoj/Ljevaonica“ (Tvrđava Revelin): 10-16, srijedom zatvoreno

Muzejska prodavaonica (Knežev dvor): 9-18, svaki dan

Stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju pravo besplatnog posjeta svim stalnim postavima i povremenim izložbama Dubrovačkih muzeja.

Popularni Članci