PROGRAM MOTOVUN FILM FESTIVAL U DUBROVNIKU Dva super filma, na dvije super tajne lokacije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DLJI
Motovun Film Festival po prvi puta dolazi na Dubrovačke ljetne igre i to s jednim od svojih specijaliteta – projekcijama filmova na neočekivanim lokacijama, pod vedrim nebom, na mjestima gdje se filmovi nikada ne prikazuju, 23. i 24. kolovoza, što će do zadnjeg trena ostati tajna.

Motovun Film Festival će dubrovačkoj publici i njihovim predstaviti dva iznimna filma - najbolji film ovogodišnjeg festivala (dobitnika nagrade Propeler Motovuna), i jednu od ponajboljih ekranizacija djela Williama Shakespearea:

MNOGO VIKE NI ZA ŠTO (Kenneth Branagh, Velika Britanija 1993.) – jedna od najpopularnijih filmskih adaptacija Shakespearea ikada, a uz samog redatelja uloge tumače Emma Thompson, Denzel Washington, Keanu Reeves, Michael Keaton;

UBITI JESUSA (Laura Mora Ortega, Kolumbija, 2017.) – istinita priča redateljice čiji je otac ubijen u atentatu na nesigurnim ulicama Medellina, a glavna junakinja kreće u potragu za ubojicom, baš kao što je to u stvarnom životu učinila i sama redateljica. Film je, uz hrvatski, titlan i na engelski jezik.

Dva super filma, na dvije super tajne lokacije, a ulaz na projekcije je besplatan za sve koji ih otkriju. Kako doznati gdje se sakrio film? Narednih dana Dubrovačke ljetne igre objavit će nekoliko tragova koji vode do odgovora gdje uživamo u filmovima u četvrtak i petak, 23. i 24. kolovoza, a točne lokacije objavlju tik pred same projekcije.

"Pratite jutarnje najave na lokalnim radio postajama te objave na Instagramu i Facebooku Igara!", javili su iz Igara.

Popularni Članci