EUROPSKI DOM DUBROVNIK I MLADI: Klub za mlade Drito nudi za svakog ponešto

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U Klubu za mlade Drito na Batali održavaju se svakog tjedna raznolike obrazovno-kreativne aktivnosti za mlade i one koji se tako osjećaju. U srijedu 4. ožujka u Klubu će tako nastupati i sudionici ovogodišnjeg LiDraNa.

Pomoć u učenju, tečajevi stranih jezika, filmske projekcije, radionice crtanja, kvizovi znanja – neke su od aktivnosti koje se svakoga tjedna održavaju u Klubu za mlade Drito koji je Europski dom Dubrovnik sredinom prosinca otvorio u svom prostoru u ulici Nikole Tesle. Aktivnosti se organiziraju sukladno interesima, potrebama i željama mladih, a detaljan tjedni program objavljuje se svakoga vikenda na Facebook stranici Kluba. Ovaj tjedan tako započinje tečaj njemačkog na razini A2 i početnički tečaj francuskog jezika. Oba će tečaja trajati po 20 školskih sati, a zainteresirani se mogu prijaviti do kraja tjedna putem Facebooka ili na adresu klub@edd.hr.

Europski dom Dubrovnik aktivnosti Kluba za mlade Drito provodi uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih, navodi se u priopćenju kojeg potpisuju voditeljice Kluba za mlade Barbara Daničić i Ivana Grkeš. 

Popularni Članci