GITARISTIČKI VIRTUOZ NA BABINOM KUKU Ne propustite izvedbu neponovljivog Vlatko Stefanovski Tria (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Valamar
Turistička kompanija Valamar Riviera uljepšat će ljetne večeri i donijeti nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima koncerta Vlatko Stefanovski Tria koji će se održati u četvrtak, 28. lipnja na terasi vanjskog bazena hotela Valamar Collection Dubrovnik President s početkom u 21 sat.

Ovaj slavni makedonski glazbenik kao mladić je osnovao sastav Leb i Sol koji je postao jedan od najvažnijih bandova bivše Jugoslavije i stekao kultni status. Snimili su 14 albuma i svirali po cijelom svijetu, a nakon njihovog razlaza Stefanovski započinje vrlo uspješnu samostalnu karijeru.

U svojoj bogatoj karijeri surađivao je, snimao i svirao s mnogim svjetskim imenima, kao i domaćim glazbenicima te se profilirao kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza s ovih prostora. Kombinirajući naizgled nespojivi instrumentalni rock, ethno jazz, blues i jazz fusion stvara zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže, a posljednjih je godina stvarao i glazbu za film i kazalište.

Ako želite uživati u ovoj pravoj glazbenoj poslastici i vrhunskom nastupu Vlatko Stefanovski Tria, ulaznice po cijeni od 150 kuna možete kupiti na recepciji hotela Valamar Collection Dubrovnik President. U cijenu ulaznica uključeno je i piće dobrodošlice, a svim posjetiteljima osiguran je i besplatan parking.

Popularni Članci