HIT KOMEDIJA GOSTUJE U DUBROVNIKU Kabare koji prati avanture Rabije Šuvalić neće vas ostaviti ravnodušnim (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Još jedna hit komedija nakon rasprodanih dvorana diljem regije gostuje i u Dubrovniku.

Hit komedija o ženama „Prekvalifikovana“ za Dan žena 08. ožujka gostuje u hotelu Rixos Libertas.

Prekvalifikovana je kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava da pronađe novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalifikovana.   Ona je Rabija Šuvalić. Ona je dama, gospoDŽica i roDŽena Sarajka. Ona je prekvalifikovana!

Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatala i ona koja je najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan. Međutim, njena karijera otkazom nije zaustavljena nego je tek počela. Dan kada je dobila otkaz i izašla iz pošte, bio je dan koji je Rabija označila kao svoj novi početak. Slobodna kao nikada do tada, počinje otkrivati talente koji su čučali u njoj sve vrijeme rada na šalteru. U potrazi za novim poslom Rabija se nije libila aktivizma, umjetnosti, kulture i terorizma. U proteklih pet godina probala je aplicirati na svaki posao. I za svaki je bila PREKVALIFIKOVANA.

Jedna i jedina, Rabija Šuvalić, dama gospođica i rođena Sarajka u petak 8. ožujka u 20:30 sati dolazi na razgovor za posao u Hotel Rixos Liberts Dubrovnik. Ne propustite njen dolazak jer možda ste baš Vi njen novi poslodavac, klijent ili mušterija.

Autorski tim: Sanela Krsmanović, Emir Kapetanović, Dženan Medanović
Kostim: Hana Sirćo / Muzika: Haris Saračević

Organizator naglašava da će se za ovu izvedbu dvorana posebno prilagoditi s visinom pozornice i rasporedom gledališta tako da će u prodaji biti ograničen broj ulaznica.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i na recepciji hotela.  Cijena ulaznice je 80 kuna.

Popularni Članci