KRALJICA ESTRADE I VELIKA REGIONALNA ZVIJEZDA Pogledajte tko će vas sve zabavljati ove zime u Revelinu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dino Avdić / CC Revelin
Prva imena zimske sezone u Revelinu su otkrivena. Očekuje nas zasigurno dobra zabava i nezaboravni provodi.

Prva zabava koja je već ovu subotu, 18. studenog, je popularni “Trash Party” koji već ima dugu tradiciju. Poznato je da su Trash večeri u Revelinu najluđi odabiri za subotnji izlazak s društvom. “Vrapci i komarci”, “Djevojka sa sela”, “Šumica”, samo su dio hitova koje ćete imati priliku poslušati u ovu subotu.

Koncert Ivana Zaka na rasporedu je 25. studenog, a cijene ulaznica, koje su već u pretprodaji u uredu Revelina, donose odlične pogodnosti svima koji požure po iste.  Odličan zabavljač svojom energijom podigne atmosferu na svakom nastupu, a tako će, zasigurno, biti i u Revelinu.

Na sam Božić imat ćete priliku poslušati Jelenu Rozgu. Na posljednjem nastupu Rozge u Revelinu tražila se ulaznica više, stoga je preporuka da požurite s kupnjom ulaznice jer smo sigurni da ćete, uz kraljicu estrade, provesti nezaboravan Božić.

Predzadnjeg dana ove godine, točnije 30. prosinca, na radost brojne publike, stiže velika regionalna zvijezda Željko Joksimović. Njegova ljubav prema Dubrovniku, Revelinu i publici dovodi ga ponovno kako bi na pravi način obilježili kraj ove uspješne godine.

'Zabave sigurno neće nedostajati, a predblagdansko raspoloženje dodatno začinite  koncertima u Revelinu', pozivaju iz kluba.

Popularni Članci