KREĆE REVELIN FESTIVAL Fedde Le Grand kao uvertira u nezaboravnu zabavu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CC Revelin/Dino Avdić
Tisuće mladih ljudi uživalo je prošle godine na Revelin Festivalu koji je zahvaljujući predivnoj lokaciji, sjajnim izvođačima i potpuno novom konceptu privukao publiku s cijelog Jadrana. Ovog ljeta se očekuje još bolja zabava uz još bolje izvođače i originalne programe popraćene odličnim efektima kluba. 

Ovogodišnje izdanje Revelin Festivala održat će se od 10. do 14. kolovoza u Culture Clubu Revelin. Zvijezda prvog dana festivala bit će svima jako dobro poznat Fedde Le Grand.

Nizozemski DJ superzvijezda Fedde Le Grand, čovjek koji godinama trese podije širom svijeta, čiju je muziku Madonna osobno koristila za promociju svoje 'StickyandSweet' turneje i kojega je zamolila da izmiksa hit 'Give It to Me', koji je pokupio neke veoma važne nagrade, bio na prvim mjestima top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj...

'Put YourHands Up' mu je otvorio vrata u mainstream svijet, ali on voli i eksperimentirati s malo mračnijim, minimaltech-house zvucima, i to radi podjednako dobro kao što radi hitove.

Započnite večeras ovaj vikend i dobro se zabavite u Culture Clubu Revelin.

(Promo) 

Popularni Članci