LUDA PARTIJA U REVELINU Evo tko je osvojio ulaznice za nastup popularnog R3HAB-a

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Culture Clubu Revelin partija gotovo bez prestanka. Izvođači i programi sve su atraktivniji, publike je svake noći sve više, a produkcijski programi privlače i poznate VIP goste.

Ovih se noći u dubrovačkom klubu Revelin partija bez prestanka. Izvođači i programi sve su atraktivniji, pa ne prođe noć da dolazak ne najavi neka od glazbenih, sportskih ili glumačkih zvijezda. R3HAB, jedan od najpoznatijih DJa na svijetu, redovit gost najvećih svjetskih klubova, stiže u petak, 14. srpnja u party tvrđavu Revelin i najavljuje nezaboravnu zabavu i odličan provod.

U vrlo kratkom vremenu ambiciozni DJ Fadil El Ghould AKA R3hab učvrstio je svoje ime na nizozemskoj plesnoj sceni. Nakon uspješnog remixa Chuckiejeve uspješnice “Toys Are Nuts” Rehab je brzo stekao podršku DJ-eva širom svijeta. Pjesma "MRKRSTFT" postala je veliki klupski hit, a našla se i na Sensation White 2008 CD-u. R3hab je jedan od najtraženijih Dirty Duch remixera u svijetu. Do sada je remiksao hitove Jennifer Lopez, Madonne, Katy Perry i mnogih drugih.

Dubrovački dnevnik, u suradnji s Culture Clubom Revelin poklanja 2x1 ulaznicu za događaj! Najsretniji su ovaj put bili Dora Riha i Marin Bukvić.

Dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti samo u uredu CC Revelin na adresi Vukovarska 30 (Zgrada duhana), svakim radnim danom od 09-16 sati. 

Čestitamo!

Popularni Članci