NAPOKON I U DUBROVNIKU! Štrumpfovi stižu u Grad i oduševit će vašu djecu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U organizaciji dubrovačke Udruge 'Sport i Zabava' pod vodstvom gđe. Vanje Pamuklić, stiže nam kazališna izvedba koja će vas i vaše mališane oduševiti kao nijedna dječja izvedba koju ste do sada gledali.

Interaktivna, sadržajna, vesela, zabavna, edukativna i posve drugačija predstava pod nazivom 'Tajne Lumenove knjižice' jedna je od najpopularnijih izvedbi s maskotama u produkciji kazališta i zabavnog centra Dječji Grad iz Zagreba.

U predstavi Štrumpf Lumen otkriva svojim novim prijateljima, mališanima brojne tajne o Štrumpfovima i Gargamelu, a tijekom izvedbe i sami mališani postaju dijelom ove priče te imaju priliku pomoći Papa Štrumpfu da ozdravi, pokažu Hrgi koliko su snažni, probude Pospanca...Na kraju priče dolazi i strašni Gargamel koji pokušava uloviti Štrumpfove, a što se dogodi na samom kraju saznat ćete ako dođete .Kazalište Dječji Grad u vlasništvu je tvrtke za turističku animaciju koja tijekom sezone radi i u Dubrovačkim vrtovima sunca nekoliko sezona. Jaki sadržajima i vizualno perfektni idealni su partneri u pogledu pružanju usluga animacije na najvišem nivou. Osim rada u visokokategoriziranim turističkim objektima, njihove usluge koriste i najjači shopping centri diljem Hrvatske, tvrtke za svoja korporativna događanja, a posjećuju i vrtiće za koje imaju posebne predstave edukativne tematike, a uskoro ćemo ih gledati i na En ten tini spektaklu u organizaciji RTL televizije. O Dječjem Gradu i samoj predstavi možete saznati više na www.djecjigrad.hr ili na njihovoj Facebook stranici.

Organizator događanja, udruga 'Sport i Zabava', bavi se za promicanjem kvalitete življenja i osmišljavanjem aktivnosti za provođenje slobodnog vremena djece, mladih i obitelji, a s ovim gostovanjem želi omogućiti vama i vašim mališanima sjajan dan, gdje zajednički možete uživati u nečem novom i zanimljivom, te pružiti djeci nove doživljaje  koje će još dugo pamtiti s uživanjem.

Čeka vas sat vremena sjajne zabave koju  nikako ne smijete propustiti!

Izvedba je u nedjelju 26.03.2017,. u 11:00 sati u Hotelu Rixos Libertas gdje se kupuju i ulaznice.

Cijena pojedinačne ulaznice je od 60 do 90 kn, a na facebook stranici Dječjeg Grada u tijeku je i nagradna igra gdje možete osvojiti ulaznice. Najbrži čitatelji koji pošalju mail na: karte@dubrovackidnevnik.hr osvajaju 2x2 ulaznice za dječju predstavu.

Želimo Vam štumpfastičan provod uz Dječji Grad!

Popularni Članci