NASTAVLJAJU SE FANTASTIČNI KONCERTI U REVELINU Krajem studenog zagrijat će vas jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dino Avdić/Revelin CC
Jedan od trenutačno najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, Ivan Zak, izvođač je s kojim se 25. studenog nastavlja zimska koncertna sezona u Revelinu.

Promo ulaznice po specijalnoj cijeni od 40 kuna u prodaji su samo dva dana i možete ih kupiti  do subote 11.11.2017. u uredu Revelina ili tijekom subotnje večeri na VIP ulazu Revelina. Stoga požurite po prvi najjeftiniji kontingent ulaznica do sada!

"Naučila si me", "Tko mi te krade", "Ilegala", "Tetovaža", "Usne varane" i brojni drugi hitovi protrest će Revelin 25. studenog. Ivan Zak je danas jedan od najtraženijih pjevača i zabavljača u Hrvatskoj, a dubrovačka ga publika, posebno ženska, voli pa nema sumnje da će to biti još jedan odličan koncert u popularnom dubrovačkom klubu. 

Tu je i posebna ponuda za deset najbržih. Uz kupnju deset ulaznica odjednom, na poklon dobijete bocu alkoholnog pića po izboru (Vodka Svarog, Red Label, Bacardi ili Bombay Gin).

'Revelin je već počeo s blagdanskim duhom darivanja, stoga požurite naš ured i pripremite se za idući koncert koji je na rasporedu ovog mjeseca', poručuju iz kluba.

Popularni Članci