NIKAD ZABAVNIJI BLAGDANI Revelin je pripremio najbolji božićni i novogodišnji provod, evo što vas sve očekuje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dino Avdić / CC Revelin
Priprema za Božić i praznike već je krenula. Odabir mjesta na kojem ćete se proveseliti i dobro zabaviti ne bi trebao biti problem jer Culture Club Revelin nudi program koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Blagdanski maraton zabava započnite ovaj petak, 22. prosinca MashUp Masters Memories programom u Revelinu. Mix domaće i strane glazbe po izboru DJ Speed-a rasplesat će vas i zagrijati za svaki nadolazeći dan koji odbrojavamo do Božića. Wake Up-Shake Up program nagovijestit će zabavu koja se održava u subotu 23. ovog mjeseca. Christmas Trash, jedna od tradicionalnih zabava koje svi obožavaju očekuje vas na Badnjak u Revelinu. Ulaz u regularni dio je besplatan do dva sata, a za rezervaciju VIP stolova možete kontaktirati broj za rezervacije Revelina.

Koncertom Jelene Rozge obilježit će se Božić u Revelinu, 25. prosinca. Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica obradovat će sve koji se odluče proveseliti na Božić u Dubrovniku. Tu naravno blagdanski program ne prestaje. Mali predah očekuje vas do petka, 29. 12. kada se zajedno zabavljamo uz Ho-Ho-Holidays Party na kojem očekujte najbolje hitove koji su obilježili 2017.

Pretposljednji dan ove godine rezerviran je za koncert Željka Joksimovića. Najveća zvijezda u regiji zapjevat će svoje brojne hitove, a vi još stignete nabaviti ulaznice, ako budete brzi. Kraj godine i proslava ulaska u novu 2018. u Revelinu donosi Exclusive Show uz brojne performere, 4 DJ-a, glazbene virtuoze na bubnjevima i saksofonu, flare show i brojna iznenađenja koja će svima uljepšati najluđu noć u godini.

'Na vrijeme rezervirajte svoje mjesto i pripremite ekipu na nikad zabavnije praznike u Revelinu', pozivaju iz kluba.

Popularni Članci