OBAVIJEST GRADA Za doček Nove godine posebna prometna regulacija, parking besplatan u Luci

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
U sklopu organizacije dočeka Nove godine dana 31. prosinca 2017. godine vrijedit će zabrana prometovanja u zoni oko povijesne jezgre u vremenu od 20:00 sati na dan 31. prosinca 2017. do 5:00 sati na dan 1. siječnja 2018. godine. 

Zabrana prometovanja i ulaska vozila odnosi se na sljedeće ulice:

• Zagrebačku (od Javne garaže do Vatrogasaca, dok se u slučaju popunjavanja javne garaže zabrana odnosi od križanja na Ilijinoj glavici),
• Petra Krešimira IV. (od križanja kod Vatrogasaca do križanja s Ulicom Frana Supila),
• Frana Supila (od križanja s Ulicom Petra Krešimira IV. do Ploča),
• Iza Grada (od Ploča do Pila),
• Branitelja Dubrovnika (od Pila do križanja kod Doma zdravlja).

Od zabrane se izuzimaju vozila javnog gradskog prijevoza (autobusi i autotaksi vozila), autobusi turističkih agencija, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

Za izlazak iz zone zabrane prometa vozila mogu bez ograničenja prometovati ulicama u smjeru Državne ceste br.8, odnosno preko Pila prema Boninovu.

Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavati će Upravni odjel za promet  Grada Dubrovnika. Zahtjevi za izdavanje dozvola za prometovanje zaprimaju se u Upravnom odjelu za promet  Grada Dubrovnika, na adresi Ćira Carića 3, zaključno sa danom 30. prosinca (petak) u 12:00 sati.

Također se obavještavaju svi sugrađani koji će se na proslavu dočeka Nove godine uputiti vlastitim vozilima da će parking Luke Dubrovnik biti besplatan u vremenu od 19:00 sati na dan 31. prosinca do 7:00 sati na dan 1. siječnja.

Popularni Članci