POZNATO TKO NASTUPA Jedno od najvećih svjetskih DJ imena dolazi na otvaranje ljetne sezone u Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Jedan od najboljih svjetskih klubova, Culture Club Revelin najavio je veliko spektakularno otvaranje nove ljetne sezone u petak i subotu, 31. svibnja i 1. lipnja.

Ljetnu sezonu otvara miljenik dubrovačke publike i jedan od najvećih DJ imena današnjice, Fedde Le Grand koji vrlo često ističe kako ga s Dubrovnikom i dubrovačkom publikom veže jedna posebna veza.

Ranije, u svom spotu za pjesmu „So Much Love“ koristio je kadrove snimljene upravo u dubrovačkom klubu Revelin. Ovo će biti njegov deveti nastup u Dubrovniku što također puno govori o posebnom odnosu Dubrovčana i Fedde Le Granda. U sklopu velikog otvaranja nastupit će još pet DJ-a kojima je klub Revelin stalna ljetna rezidencija: Kosta Radman, DANCEletric Philipe, Time Jack, Joe2Shine i DJ Speed.

Za sve posjetitelje spremaju se brojna iznenađenja, light show, plesni spektakli i akrobacije samo su neki od njih. Ulaznice po promotivnim cijenama dostupne su isključivo ONLINE i u uredu Revelina. Za više informacija možete se javiti na kontakt 098 533 531.

(promo)

Popularni Članci