Prijavi se za stipendiju RIT Croatia, fond je veći od 2,6 milijuna kuna!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Iz RIT Croatia stižu sjajne vijesti. 

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se PRIJAVI čim prije!

Biraš fakultet? Zapamti - karijera započinje odabirom obrazovanja!

Odabir studija na RIT Croatia donosi mnogostruke prednosti: međunarodno okruženje, pripadnost velikom američkom sveučilištu, profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, američka i hrvatska diploma... Naši studenti provode 800 – 1200 sati tijekom studija radeći poslove za koje studiraju. Praksu odrađuju u Hrvatskoj i inozemstvu, no razvoj praktičnih znanja tu ne staje. Za vrijeme studija studenti imaju prilike sudjelovati u projektima i surađivati s tvrtkama. Jedan od takvih projekata je i Dinburger ChaRITy Evening, jedinstveni gastronomski koncept koji su uz podršku profesora i stručnjaka hotela Hilton Imperial osmislili i organizirali studenti dubrovačkog kampusa.

I sad, glavno pitanje – što mogu studirati u Dubrovniku i koje poslove rade studenti koji završe te studije?

v

RIT Croatia osigurala financijske potpore za 71 posto upisnih kandidata koji su ih zatražili!

Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna i pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia; 71% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. Sredstva pokrivaju 10 - 50 posto školarine.

VAŽNO!!

  • Prijavi se do 15.12.2018. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2019. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Šanse da osvojiš stipendiju su velike - prijavi se čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU 

 

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise putem e-maila (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Popularni Članci