PRIJAVITE SE Kreću besplatne radionice 'Programiranje i razvoj računalnih igara'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Informatički klub Futura ubrzo kreće s novim ciklusom besplatnih radionica "Programiranje i razvoj računalnih igara". Na radionicama polaznici će se upoznati s osnovama programiranja i razvojem računalnih igara u Unity engineu.Radionice su namijenjene srednjoškolcima, studentima i građanima.

Radionice će se održavati subotama od 9:00 do 12:00 sati u dvorani B01 na Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4). Datumi radionica: 02.03., 09.03., 16.03. i 23.03. Na radionice Programiranje i razvoj računalnih igara se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava-igre

Poželjno je imati predznanje programiranja (u bilo kojem programskom jeziku), ali nije neophodno za pohađanje radionica. Broj mjesta na radionicama je ograničen, pa će prednost za sudjelovanje na radionicama imati oni koji se pravovremeno prijave.

Informatički klub Futura radionice organizira u suradnji s Odjelom za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku, a uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Popularni Članci