PRIJAVITE SE NAVRIJEME! Provjerite koji se poslovi ovog tjedna nude na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova

Adecco d.o.o. za privremeno zapošljavanje za međunarodnog klijenta Amazon.com Inc traži Agente servizio clienti per Amazon.it (m/ž). Očekuje vas rad od kuće uz konstantnu IT i administrativnu podršku središnjice (Zagreb), službeni laptop kojeg osigurava poslodavac te redovita i vrlo stimulativna primanja. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Moving People zapošljava na poziciji Sales Representative - Sourcing Manager (m/ž). Zadaci prodajnog predstavnika bit će unaprijeđivanje i prezentacija tvrtkinih usluga i projekata za regrutiranje zubara, liječnika-specijalista, medicinskih sestara i fizioterapeuta. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo te obavezno znanje engleskog ili francuskog jezika. Više informacija o uvjetima i opisu posla saznajte klikom na brzu prijavu.

Baltazar d.o.o. tražiMontera / Pomoćnog montera dizala (m/ž). Na ovom radnom mjestu očekuje vas montaža električnih i hidrauličnih dizala.  Od traženih uvjeta potrebno je imati završenu srednju školu elektro ili strojarskog smjera, radno iskustvo na montaži dizala te vozačku dozvolu B kategorije. Očekuje vas ugodna radna atmosfera, dobra i redovita primanja. Prijavite se putem brze prijave.

Trgovački sud u Splitu, Sudski registar Stalne službe u Dubrovniku, mjesto rada Dubrovnik, zapošljava na poziciji Sudski referent/ica u sudskom registru. Osim srednjoškolskog obrazovanja potrebno je poznavanje osnova informatike (Excel, Word). Više informacija saznajte klikom na oglas.

Iventa zapošljava na poziciji  Head of Logistics & Administration (m/f). Neka od zaduženja na ovom radnom mjestu su tehnička i komercijalna odgovornost za logistiku, ljudske resurse i financije, vodstvo i briga oko napredovanja zaposlenika, briga o ostvarenom rezultatu i uspjehu tvrtke te poveznica između austrijskog sjedišta tvrtke i hrvatske poslovnice.  Aktivno poznavanje engleskog  ili njemačkog jezika je prednost.  Više informacija o uvjetima i opisu posla saznajte klikom na brzu prijavu.

 

Dom zdravlja Korčula traži Fizioterapeuta/ fizioterapeutkinju. Neki od uvjeta koji se traže za ovo radno mjesto su završena srednja škola (4 godine viša ili prvostupanjska) te jednogodišnje radno iskustvo. Više informacija saznajte klikom na oglas.

Dom Zdravlja Dubrovnik tražiMedicinsku sestru/tehničara. Radno iskustvo nije potrebno. Više info saznajte klikom na oglas.

Jamnica dioničko društvo za proizvodnju mineralnih voda traži Vozača/icu kamiona. Mjesto rada je Orebić. Osim završene srednje škole potrebno je imati i vozačku dozvolu B i C kategorije. Radno iskustvo nije potrebno. Više info saznajte u oglasu.

Manpower za rad u Dubrovnikuzapošljava Konobara (m/ž).  Ukoliko ste fleskibilna i gostoljubiva osoba usmjerena na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju te posjedujete minimalno 6 mjeseci radnog iskustva i aktivno govorite engleski jezik prijavite se putem brze prijave.

Popularni Članci