PRIJAVITE SE U Dubrovačko-neretvanskoj županiji se traže razvojni inženjeri, konobari, vozači

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Connecto Mare d.o.o.  zapošljava na čak 13 pozicija. Traže se razvojni inženjeri, Google Analytics specijalisti, booking agenti, vozači te mnogi drugi kandidati koji imaju potrebne kompetencije i žele postati dio ovog međunarodnog tima. Jedan od kandidata popunit će radno mjesto Vozač - D kategorija (m/ž). Neki od uvjeta koje idealan kandidat mora ipunjavati su SSS vozač - prometna škola (poželjno), vozačka dozvola C i D kategorije, radno iskustvo minimalno 1 godinu, poželjno 3 i više, vozačka dozvola izdana u jednoj od zemalja EU, poželjno poznavanje engleskog jezika te spremnost na putovanja i rad na terenu. Prijavite se brzom prijavom!

Financijska agencija (Fina) zapošljava na poziciji Suradnik za računovodstvo i financije (m/ž). Neki od potrebnih uvjeta za ovo radno mjesto su VŠSS/bacc., VSS/mag./struč.spec.– ekonomski smjer,3 godine (VŠSS/bacc.), 1 godinu (VSS/mag./struč.spec.) radnog iskustva,minimalno 1 godinu radnog iskustva na računovodstvenim poslovima – prednost te poznavanje engleskog jezika. Nudi vam se izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju te mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se odmah!

Prima grupa ima otvoren natječaj za radno mjesto Dostavljač/Monter (m/ž). Ako uz SSS, minimalno jednu godinu radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije posjedujete i izražajne komunikacijske sposobnosti, tehničke kompetencije te odlično funkcionirate u timu, prijavite se putem brze prijave!

Zagreb Original d.o.o. traži Koordinatora/icu prijema gostiju. Mjesto rada je Dubrovnik, stari grad.  Traži se odgovorna, motivirana osoba s izraženim sposobnostima planiranja i organizacije posla, koja ima SSS i iskustvo na istim ili sličnim poslovima (prednost). Obavezno je izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Nude vam se brojne pogodnosti poput iznadprosječnih primanja, edukacije te osiguranog i plaćenog smještaja. Prijavite se putem brze prijave.

Valamar Riviera zapošljava na poziciji Pomoćni konobar (m/ž). Nudi vam se rad u dinamičnom i poticajnom okružju te edukacije i specijalistička obuka iz područja posluživanja. Ukoliko ste SSS/KV konobar (bez iskustva) te poznajete jedan svjetski jezik prijavite se za najbolji sezonski posao ove godine!

Popularni Članci