Program dvodnevne feste 'Lopudski plavi dani'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: lopud.com.hr
Zahvaljujući inicijativi lopudskog hotela Lafodia, ove će se godine pučka festa Velike Gospe na Lopudu slaviti puna dva dana. Niz glazbenih i drugih programa priredit će se na prekrasnom Lopudu 14. i 15. kolovoza u čast Velike Gospe, a s ciljem pružanja dodatnog sadržaja za turiste na otoku, ali i Dubrovčane koji ga rado i često pohode .

U srijedu 14. kolovoza program započinje već u jutarnjim satima slasticama i glazbom u novotvorenoj slastičarnici „Exquisite“, nastavlja se otvorenjem izložbe likovnih umjetnika Dubrovačko – neretvanske županije, glazbom uz svijeće pod zvijezdama na taraci hotela Vila Vilina te program „Vino i gitare“ u restoranu „La Villa“.

U 21 sat na plaži Lafodia Sea Resorta u Grill baru La Baja počinje glazbeni program, a središnji dio proslave 14.kolovoza je nastup Alena Nižetića u središtu mjesta.


Na blagdan Velike Gospe Lopud također slavi cijeli dan, uz jutarnje misno slavlje, kolače i glazbu u slastičarnici Exquisite, poslijepodne u 17 sati započinje vaterpolski turnir u organizaciji Caffe bara Sidro, različite zabavne igre na plaži ispred Caffe bara Kantun, dok će uz samo more u Grill Baru La Baja Lafodia Sea Resorta krenuti zabavni glazbeni program koji se nastavlja u svim objektima Lopuda – hotelima Vila Vilina i Glavović, restoranu Obala i Konobi Dubrovnik.


Završetak dvodnevnog slavlja bit će u 22 sata uz veliki vatromet kojeg poklanja Lafodia Sea Resort.
„Lopudski plavi dani“ naziv je manfiestacije kojeg je inicirao hotel Lafodia Sea Resort uz odaziv svih ugostiteljskih objekata na Lopudu, a sve s ciljem daljnje promocije otoka kao oaze prekrasne prirode, čistog mora i niza mogućnosti za opuštanje i uživanje u odmoru.


Najturističkiji otok među Elafitima tako će uz ovu dvodnevnu manifestaciju proslaviti svoju veliku festu, uz šaroliki program – za svakoga ponešto i potporu Grada Dubrovnika i TZ grada Dubrovnika.

 

 

Popularni Članci