CALIVITA INTERNATIONAL Otkrijte blagodati prirodnih proizvoda na besplatnom seminaru posvećenom zdravlju

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Calivita International organizira prvi edukativno-poslovni seminar u Dubrovniku,  u petak, 13. listopada 2017. u Hotelu Argosy s početkom u 18 sati.

Na seminaru će u prvom redu biti predstavljena tvrtka i prirodni dodaci prehrani multinacionalne kompanije Calivita s više od 25 godina iskustva, a o istima će između ostalih govoriti i cijenjena doktorica Albina Dumić,  Dubrovčanima poznatija kao doktorica koja radi Darkfield analize, odnosno analize iz žive kapi krvi, koja i sama već gotovo dva desetljeća uspješno spriječava razvoj raznih bolesti, liječi i potpomaže različite procese liječenja primjenom, odnosno preporukom provjerenih i potpuno prirodnih Calivitinih proizvoda.

O svojim iskustvima govorit će i neki naši sugrađani koji su Calivitine proizvode upoznali kroz osobnu primjenu, a kao zadovoljni korisnici, putem preporuka, ostvarili su već i dodatne prihode.

Svima onima koji teže materijalnoj neovisnosti ili pak samo dodatnom prihodu, seminar će pružiti najvažnije informacije o tvrtki, ostvarenju bonusa te mogućnostima zarade.

Polaznicima seminara tajne uspjeha iz prve ruke otkrit će Eva Parokai, direktorica razvoja Mreže i organizacije događaja u Hrvatskoj, zatim Rok Chwatal, direktor CaliVita Int. Slovenija i direktor razvoja Mreže i organizacije događaja za zemlje JI Europe, te izvršni manageri Mirela Ostojić Erjavac i Damir Erjavac, koji će polaznike naučiti kako učinkovito samostalno i uspješno planirati, raditi i zaraditi.

Sve polaznike na seminaru će dočekati prigodni darovi, a svi koji potvrde svoje sudjelovanje putem e-mail adrese calivita.du@gmail.com (ime, prezime i kontakt telefon, a u polje Subject/Predmet upišite "Calivita-DD") te odluče na kraju seminara započeti svoj put kao član našeg tima (fb Calivita.Dubrovnik), očekuje dodatni "eko" poklon iznenađenja.

Ovom prigodom dr. Dumić radit će Darkfield analize iz žive kapi krvi isključivo tijekom petka 13. kroz jutro pa je potrebno rezervirati termin na vrijeme na broj 097/719-4527 (u slučaju nemogućnosti da se odmah jave, nazvat će vas povratno na broj s kojeg ste zvali). Cijena analize iz žive kapi krvi je 350 kuna.

Otkrijte blagodati prirodnih proizvoda bez umjetnih dodataka, prepoznajte i poslovnu mogućnost koja Vam se pruža i neka ovaj petak trinaesti bude start za jedno novo, još bolje poglavlje u Vašem životu.

Popularni Članci