RODITELJI, POVEDITE DJECU Ribafish kreće iz Sunset Beacha u svoju avanturu, organizirano druženje, muzika i sokovi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
RokOtok je nastao u spomen na Roka, dječaka koji je sa svojim ocem isplanirao upoznati i obići sve hrvatske otoke, ali je avantura naglo prekinuta u njegovoj dvanaestoj godini.

Njegov otac Domagoj Jakopović Ribafish odlučio je nastaviti avanturu i u nju uključiti drugu djecu i roditelje kako bi zajedno ostvarili Rokov nikad završen životni projekt. Ova avantura kreće iz Dubrovnika.

Sunset Beach je polazna točka za Kalamotu, za djecu će biti spremni besplatni sokovi, organizirat će se druženje, a kreće se u subotu, 6. srpnja u 8:00 sati.

Ribafish će preplivati 50 hrvatskih otoka. Riječ je o plivačkom maratonu koji je posvećen njegovom tragično stradalom sinu Roku.

"Dođite u što većem broju, skupa sa dječicom, i dajmo vjetar u leđa Ribafishu u njegovoj avanturi života.
Kao i uvijek, Sunset Beach Dubrovnik će uskočiti i obradovati dječicu sokićima," napisali su organizatori događaja na Facebooku.

Projekt "Rokotok" i istoimena udruga, proizišli su iz nemilog događaja, kada je život Ribafishevog sina, naglo prekinut u njegovoj 12. godini.

Pošto su Domagoj Jakopović-Ribafish i njegov sin Rok, imali želju obići sve naseljene otoke na Jadranskoj obali, to će sada učiniti Riba plivajući od otoka do otoka. Cilj je približiti djeci druženje na otvorenome, druženje uz zabavn igre i važnost zajedničkog provedenog vremena sa djecom.

S obzirom na financijsku i organizacijsku zahtjevnost projekta, Ribafish pozivam sve koji žele podržati ovaj projekt kroz pomoć u organizaciji i volontiranju na otocima da se jave na mail Udruge udrugarokotok@gmail.com. Oni koji žele i mogu pomoći kroz donacije, mogu to učiniti na broj računa Udruge RokOtok: IBAN: HR3224840081135112591.

Popularni Članci