Uz klapu Cambi more vam bit' u Klarisi

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Restoran Klarisa najavljuje ekskluzivni koncert klape Cambi koji će se održati 20. srpnja s početkom u 21:00 sat. Posjetitelji će, osim u klapskoj glazbi, uživati i u večeri za koju su u Klarisi pripremili poseban meni u tri slijeda kao i piće dobrodošlice.


Ljubitelji će uživati u hitovima poput 'Ne more mi bit', 'Kriva karta', Od zipke do križa', 'Sad kada došla si', 'Lipa moja' te brojnih drugih koji su obilježili 30 uspješnih godina jednog od najistaknutijih imena u klapskom svijetu.

Što se tiče gurmanskog dijela gosti mogu odabrati mesni ili riblji meni. Oni koji daju prednost mesnom meniju, za predjelo će isprobati cezar salatu s mariniranim pilećim prsima sa žara, zatim mini biftek sa žara u umaku od timijana poslužen s torticom od povrća i štapićima prženog krumpira, a na kraju će se zasladiti sladoledom.

Gurmani kojima je riba ipak prvi izbor uživat će u krem juhi od škampa, za glavno jelo isprobati zanimljivu kombinaciju ribljeg filea u umaku od limuna i badema posluženog s basmati rižom u povrću, a za desert savijaču od jabuka.

Ulaznice za večeru uz najpoznatiju dalmatinsku klapu i piće dobrodošlice možete rezervirati putem mobitela +385 91 133 3393 ili maila events@klarisa-dubrovnik.com.
Cijena ulaznice iznosi 290 kuna po osobi.

Više informacija potražite OVDJE.  

Popularni Članci