SANITAT UPUTIO JAVNI POZIV Na lapadskoj placi otvaraju se novi sadržaji, ima li zainteresiranih?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Iz Sanitata Dubrovnik uputili su poziv koji prenosimo u cijelosti.

JAVNI POZIV

za iskaz interesa za zakup poslovnih prostora

I.

Sa svrhom ispitivanja zainteresiranosti poduzetnika, obrtnika i fizičkih osoba s poduzetničkim potencijalom, Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o. iz Dubrovnika, Marka Marojice 5, upućuje javni poziv za dostavu pisma namjere za zakup poslovnih prostora koji se nalaze na tržnici u Lapadu i to:

A)     poslovni prostor površine 17,75 m2sa sanitarnim čvorom za obavljanje trgovačke djelatnosti prodaje ribe i ribljih prerađevina ( ribarnice ) ili druge srodne trgovačke djelatnosti koje predstavljaju izdvojeni sektor na tržnici za prodaju: mesa i mesnih prerađevina, mlijeka i mliječnih prerađevina, te jaja i kruha,

B)      -poslovni prostor površine 16,61m2 sa sanitarnim čvorom za obavljanje trgovačke djelatnosti prodaje mesa i mesnih prerađevina ( pršuta i dr. )ili druge srodne trgovačke djelatnosti koje predstavljaju izdvojeni sektor na tržnici za prodaju: ribe i ribljih prerađevina, mlijeka i mliječnih prerađevina, te jaja i kruha.

II.

Cilj ovog javnog poziva je utvrđivanje zainteresiranosti i namjene poslovnog prostora, odnosno djelatnosti kojaće se u prostoru obavljati, a o čemu odluku donosi Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o. iz Dubrovnika, Marka Marojice 5nakon provedenog javnog poziva.

III.

Poslovni prostor je u potpunosti komunalno opremljen, daje se u zakup na 2 ( dvije ) godine, a mjesečna zakupnina utvrdit će se u kunama pom2sukladno rezultatima javnog natječaja.

IV.

Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o. iz Dubrovnika, Marka Marojice 5poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da dostave svojepismo namjere za zakup navedenih poslovnih prostora predmetnog poslovnog prostora, a koje sadrži sljedeće podatke:

- naziv pravne osobe, odnosno ime i prezime fizičke osobe s adresom i kontaktpodacima,

- kratki opis djelatnosti kojom se osoba bavi,

- djelatnost koja se planira obavljati u poslovnom prostoru,

- kratki opis planirane ponude u poslovnom prostoru s planom i programom rada,

- posebni zahtjevi za obavljanje planirane djelatnosti.

V.

Pismo namjere za iskaz interesa dostavlja se na adresu Društva SANITAT DUBROVNIK d.o.o., 20000 Dubrovnik, Marka Marojice 5ili na mail adresu info@sanitat.hr s naznakom „Iskaz interesa zazakup poslovnog prostora na tržnici u Lapadu“.

Pisma namjere za iskaz interesa zaprimaju se do 23.7.2018. godine.

VI.

Dostavljena pisma namjere služe isključivo ispitivanju zainteresiranosti poduzetnika i fizičkih osoba zautvrđivanje namjene poslovnog prostora i ne obvezuju Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o., kao nizainteresirane osobe na zakup poslovnog prostora.

Svi podaci prikupljeni ovim javnim pozivom služiti će kao podloga za raspisivanje javnognatječaja za davanje u zakup navedenih poslovnih prostora, koji će naknadno biti raspisan, a na koji se mogu javitizainteresirane pravne i fizičke osobe.

VII.

Pregled poslovnih prostorijamože se izvršiti radnim danom u vremenu od 7:30 do 15:00 sati uzprethodnu najavu.

Sve dodatne informacije u vezi s predmetnim pozivom mogu se dobiti svakog radnog dana uvremenu od 7:30 do 15:00 sati u prostorijama Društva SANITAT DUBROVNIK d.o.o., putem maila info@sanitat.hr ili na telefon broj 020 640 125.

Popularni Članci