SJAJNO LJETO NA ORSULI Stiže Dhroeh Nankoe, virtuoz indijske glazbe

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Promo
Nakon uspješnog gostovanja u Lazaretima 2011., kada je nastupio u sklopu festivala Treće uho, 15. srpnja u Dubrovnik ponovno dolazi Dhroeh Nankoe; u Park Orsula dolazi sa svojim triom u klasičnoj kombinaciji indijskih instrumenata.

Svjetski mediji ga nazivaju virtuozom indijske glazbe, a njegovi tonovi i melodije potiču pravilan način raspoloženja u svakom novom danu.

 

Program se sastoji od mnogih glazbenih blaga, koje podižu vrhunske pjevačke kvalitete Dhroeha i njegovog tria. Dhroeh zna kako postaviti pravu melankoličnu atmosferu u pjesmi, a pozornica parka Orsula je idealno mjesto za to.

 

22. srpnja po prvi puta u Park Orsula organizatori dovode i STAND UP večer!  Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, stand up komičarka koja je s ironičnim i duhovitim snimcima postala viralni hit te Damir Nikšić, renomirani multimedijski umjetnik prepoznat po aktualnoj političkoj satiri, nasmijat će vas do suza sa svojim urnebesnim opaskama.

 

 

 

Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3 te na internetskim stranicama:

 

http://orsula-festival.com/karte

https://www.entrio.hr/events?s=orsula

 

Ulaznice za koncert Dhroeh Nankoe stoje 120 kuna, a za Stand up večer 80 kn. Ista cijena bit će i na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.

Popularni Članci