SPALADIUM ARENA Željko Joksimović najavljuje odličnu zabavu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Za koncert Željka Joksimovića ulaznice se prodaju i u Australiji, u prodaju pušteni dodatni sektori.

Rođendanski koncert Željka Joksimovića u Spaladium Areni izaziva veliko zanimanje ljubitelja ovog glazbenika. Ulaznice se prodaju doslovno svugdje po svijetu i ovo je jedan od događaja na kojem je važno prisustvovati. Sam glazbenik prilazi ovom koncertu kao posebnom u njegovoj karijeri pa je u pripremu uključeno stotinjak ljudi. Arena je zakupljena tri dana prije koncerta kako bi se sve produkcijske želje Joksimovića mogle ispuniti. 

"Prije dvije godine sam imao fantastičan koncert u Zagrebu,  a s obzirom na to da je Split grad glazbenika, moja obaveza je da ovaj koncert bude na još većoj razini. Želim i rođendan proslaviti s dvanaest tisuća mojih prijatelja! Veseli me što se ulaznice prodaju svuda, ne samo u Splitu i okolici i sve veća je trema da sve ispadne kako sam zamislio." najavio je Joksimović.

Publika kao da osjeća da se Joksimovićeva ekipa pozorno priprema za ovaj koncert pa je skoro mjesec dana prije koncerta rasprodan VIP sektor, a vrlo malo ulaznica je ostalo na donjoj tribini Spaladiuma, VIP ložama kao i u fan pit-u. Od utorka je u prodaji gornja tribina pa ako želite biti dio rođendanskog spektakla Željka Joksimovića požurite po ulaznice, a možete ih pronaći na svim prodajnim mjestima Adriaticketa i online na www.adriaticket.com

(PROMO)

Popularni Članci