NAJBOLJI ROCK PARTY U REGIJI Sprema se genijalna zabava za ovogodišnju Puntiželu, evo tko će nastupiti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Najrespektabilnija rock-manifestacija u regiji održat će se u lipnju u Župi dubrovačkoj.

"Kako bi vam uljepšali nadolazeći vikend, obavještavamo vas da je ovogodišnja Puntižela zakazana za 29.06.2019. godine. Nakon prošlogodišnje vrhunske Puntižele, povećali su nam se apetiti tako da vas ove godine također očekuje genijalna zabava koju će napraviti svjetski virtuoz na gitari Vlatko Stefanovski, Queen Real Tribute i Edo Maajka," objavili su organizatori Puntižele na svojoj službenoj Facebook stranici.

Podsjetimo, krajem svibnja 1996. godine u prekrasnom parku Srebreno, u sklopu programa proslave Dana državnosti i Dana oslobođenja Župe dubrovačke održana je prva glazbena manifestacija "Puntižela". Ideja za organiziranjem takvog happeninga glazbe i mladosti došla je uslijed nedostatka bilo kakvih zabavnih i kulturnih sadržaja za mlade u Župi.

"Odlučili smo pomoći sami sebi. Te prve godine pod krošnjama borova zabavu do ranih jutarnjih sati našlo je dvije tisuće mladih. Nastupilo je 11 dubrovačkih rock-grupa, program je trajao više od 12 sati", stoji na internetskoj stranici Puntižele.

Popularni Članci