SQUARE – FUTSAL DINAMO Utakmica koja se ne propušta!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: MNK SQUARE
Nakon remija protiv zagrebačke Uspinjače, malonogometaše Squarea večeras u Gospinom polju očekuje još jedna vrlo teška utakmica jer će nasuprot njih večeras istrčati igrači zagrebačkog Futsal Dinama. Mnogi koji prate futsal znaju da je svaka utakmica do sada opravdala očekivanja svih navijača, a nema sumnje da će tako biti i večeras u dvoboju 11. kola 1. Hrvatske malonogometne lige.

Square je uoči ovog kola na diobi drugog mjesta s 21 osvojenim bodom, samo jednim manje od vodećeg Novog Vremena, te je u ovoj utakmici jedini imperativ - pobjeda.

U sastav Squarea večeras se vraćaju Brazilac Pele i Adrijan Micevski koji je posljednji nastup pred domaćim navijačima imao prije nešto više od godinu dana!

- Dugi niz godina se već mučimo protiv Futsal Dinama. Sve utakmice su uvijek bile zanimljive do posljednje sekunde, a vjerujem da će i ova utakmica biti nešto slična kao i sve prije. Imamo snage i kvalitetu jer smo puno bolji od prošle godine, a to smo dokazali u ovih prvih 10 kola visokim plasmanom. Mišljenja sam da večeras možemo svladati Dinamo, ali jedino uz maksimalan angažman i veliku podršku publike! - kazao je Adrijana Micevskog.

Square je u prvom dijelu sezone slavio u Zagrebu rezultatom 4-3, a posljednju pobjedu u Gospinom polju protiv Futsal Dinama ostvario je 3.travnja 2016.

- Vrijeme je da se taj 'crni niz' zaustavi. Spremni smo, iako imamo i dalje nekoliko ozljeđenih igrača, kratko je izjavio trener Antun Bačić koji ne može računati na Antu Daničića, Mara Đuraša i Brazilca Keka. I ovo će biti još jedna u nizu utakmica koju Square neće igrati kompletan! Ovim putem pozivam sve ljubitelje futsala i Squarea da nam daju veliku podršku večeras jer smo to sigurno zaslužili. Nitko neće ostati razočaran, a svi smo uvjereni da možemo upisati sedmu pobjedu ove sezone. - zaključio je Micevski.

Utakmica Squarea i Futsal Dinama igra se od 18 sati u dvorani Gospino polje.




Popularni Članci