STALNO STE BOLESNI? Darkfield analiza ponovno u Gradu, osvojite besplatnu analizu iz žive kapi krvi

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Iako mnogima poznat naziv, Darkfield analiza još uvijek nije percipirana kao mikroskopska metoda analize krvi koja daje odgovore na gotovo svakodnevna pitanja modernog čovjeka. 

Koji je razlog mog umora i iscrpljenosti ako mi je krvna slika dobra? Zašto imam glavobolje? Imam li hormonalni disbalans? Osiguravam li svom organizmu dovoljno vitamina i minerala? Ima li u mom organizmu posljedica stresa i kako se mogu zaštititi? Ima li u mom organizmu posljedica uzimanja ljekova i kako se očistiti? Zašto mi neka hrana teško pada na želudac i zašto imam kiselinu? Zašto i kada trebamo piti probiotike? Imam li neku bakeriju (Candida)? Zašto se prehladimo (dijete ili ja) čim netko kihne u neposrednoj blizini? Zašto je moje dijete često bolesno? Kako riješiti tegobe s alergijama prirodnim putem?

Gore navedena najčešća su pitanja na koja obiteljska liječnica, dr.sc. Albina Dumić, odgovara u sklopu Darkfield analize koju prakticira i kombinira s klasičnom medicinom već gotovo 20 godina.

Kako smo već pisali, Darkfield analiza žive kapi krvi individualizirani je postupak dobivanja jedne šire slike o zdravlju. Vrlo je tražena kao preventivna metoda, pouzdana za ranu dijagnozu i temelj za pravovremeno liječenje, s obzirom da se upalna stanja i procesi mogu vidjeti i do nekoliko mjeseci prije pojave prvih znakova oboljenja, a u mnogim slučajevima bolest je moguće i izliječiti prije nego uopće dođe do pojave prvih simptoma.

 

Darkfield analiza nije zamjena za dijagnostički postupak, ali je ovom metodom moguće dobiti uvid u kvalitativno stanje krvi. Tako se, između ostalog, može vidjeti stanje crvenih i bijelih krvnih stanica te krvnih pločica, prisutnost bakterija, gljivica i parazita, neprobavljene masnoće i proteine, nedostatak vitamina, nedostatak kisika, prisutnost kristala mokraćne kiseline koji dovode do gihta, lošu cirkulaciju, hormonalni disbalans, itd.

 

U Osijeku je Darkfield analiza kod doktorice Dumić nadopuna klasičnoj medicini i klasičnim pretragama, a upravo je to cilj omogućiti i u Dubrovniku. Alternativni načini izlječenja, odnosno pravo na zdravlje, danas bi trebali biti dostupni svima.

 

Postupak je jednostavan i bezbolan. Za razliku od klasičnog vađenja krvi, kod Darkfield analize živa kap krvi izvađena iz prsta promatra se pod mikroskopom, bez bojanja i fiksiranja, a za cijelo vrijeme „promatranja“ doktorica vam objašnjava što vaša krv govori o vama. Analiza i savjetovanje obično traju oko pola sata, a najbolje je raditi 5 do 6 sati nakon jela (biti samo na vodi za to vrijeme).

 

Analize u Dubrovniku će se vršiti slijedeći vikend, u subotu 13. i u nedjelju 14. ovog mjeseca. Stručni savjeti i preporuke su uključeni u cijenu koja iznosi 350 kuna, a broj termina je ograničen te se potrebno najaviti na broj mobitela 098/618-917

 

Dubrovački dnevnik je osigurao najsretnijem od vas jednu besplatnu Darkfield analizu! Sve što trebate napraviti je poslati  e-mail na marketing@dubrovackidnevnik.hr s naznakom "Darkfield", svojim podacima, imenom, prezimenom i brojem mobitela. Sretno!

 

Popularni Članci