Prijavite se na radionicu urbane umjetnosti i izrade grafita uz Lenu Kramarić, grad će biti ukrašen blagdanskim crtežima

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Želiš istražiti vlastitu kreativnost na jedan nov i pustolovan način? Uvijek te zanimalo kako nastaju grafiti?

Udruga za mlade Maro i Baro u suradnji s umjetnicom Lenom Kramarić organizira Street Art Festival kojem prethodi besplatna radionica urbane umjetnosti. Radionica će trajati mjesec dana, započet će već 3. studenog i održavat će se svake sljedeće nedjelje u prostoru DURA-e.

Namijenjena je učenicima, studentima i općenito mladima koje zanima grafiti scena. Mladi će na radionicama uz vodstvo umjetnice Lene Kramarić naučiti više o uličnoj umjetnosti, razraditi vlastite ideje, poruke i likove.

Polaznici će u prosincu dobiti priliku svoje ideje izraziti i sa sprejevima u rukama na javnim površinama grada. Crteži neće ostati trajni jer će mladi koristiti kredu u spreju koja se lako ispire, a njihovi radovi doprinijeti će blagdanskom ozračju u gradu. Javnim glasanjem odabrati će se najbolji grafiti.

Važno je napomenuti kako radionica ima ograničen broj mjesta te je iz tog razloga potrebna prijava putem poveznice  ili Facebook stranice Informadura.

Popularni Članci