Susret mladih i tribina 'Otvoreno o vjeri'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovačka biskupija ovaj tjedan organizira Susret mladih, a tema susreta je „Isus Krist – Sin Božji“, i tribinu „Otvoreno o vjeri“ na kojoj će gostovati glazbenica Marija Husar Rimac.

Mjesečni susret mladih kojeg organizira Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije održat će se u srijedu, 27. veljače s početkom u 20.15 sati u dvorani pape Ivana Pavla II. u Dubrovniku. Tema susreta je „Isus Krist – Sin Božji“, a o njoj će govoriti gost teolog don Marin Lučić, pročelnik Vijeća za mlade. Uz goste iznenađenja koji su uvijek mladima zanimljivi, animatori će prikazati svoj uradak o životu don Ivana Bosca, utemeljitelja salezijanaca i pozvati mlade na jedan događaj u korizmi.

Glazbenica Marija Husar Rimac gošća je tribine „Otvoreno o vjeri“ koja će se održati u četvrtak, 28. veljače u 19.30 sati u dvorani pape Ivana Pavla II. u Dubrovniku.

Tribine na kojima gosti govore u prvom redu o svojoj vjeri, svakog mjeseca u Godini vjere organizira Dubrovačka biskupija, a dosadašnji gosti bili su: bivša ministrica prosvjete Ljilja Vokić, novinarka Tanja Baran i episkop Grigorije Durić.

Popularni Članci