TRAŽE SE BARMENI, LOGISTIČARI, TRGOVCI Ovo su poslovi koji se ovog tjedna nude na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.    

Liburni COM d.o.o. za rad u Dubrovniku traži Prodavača (m/ž) za prodaju suvenira. Ukolio ste ljubazna i komunikativna osoba sa završenom srednjom školom te vam komunikacija na engleskom jeziku ne predstavlja problem prijavite se putem brze prijave.

Grawe Hrvatska d.d. zapošljava na poziciji Domar (m/ž).  Na ovom poslu dobit ćete priliku da brinete i provjeravate funkcionalnost uređaja i opreme, izvodite jednostavne radove održavanja poslovnih i stambenih prostora i sudjelujete pri njihovom uređenju i preuređenju te nabavljate potrebne potrošne materijale i alate uz prijevoz istih. Nudi vam se prilika za rad u uspješnom timu i u dinamičnom okruženju te iskustvo u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj kompaniji. Prijavite se putem brze prijave.

Iventa zapošljava na poziciji  Head of Logistics & Administration (m/f). Neka od zaduženja na ovom radnom mjestu su tehnička i komercijalna odgovornost za logistiku, ljudske resurse i financije, vodstvo i briga oko napredovanja zaposlenika, briga o ostvarenom rezultatu i uspjehu tvrtke te poveznica između austrijskog sjedišta tvrtke i hrvatske poslovnice.  Aktivno poznavanje engleskog  ili njemačkog jezika je prednost.  Više informacija o uvjetima i opisu posla saznajte klikom na brzu prijavu.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. za rad u Dubrovniku zapošljava na poziciji  Trgovac (m/ž) - više programa. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost kao i poznavanje asortimana neprehrambene robe. Očekuje vas dinamičan posao koji vam pruža mogućnost usavršavanja. Prijaviti se možete ovdje.  

Hotel Labineca d.o.o. za rad u Gradcu, Makarska rivijera, zapošljava na dvije pozicije: Barmen (m/ž) i Konobar (m/ž). Traže se  visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom i poznavanjem bar dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima).  Prijavite se putem brze prijave.

Popularni Članci