TRAŽITE POSAO? Imamo popis otvorenih pozicija na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
  U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova

Adria Grupa d.o.o. traži Sanitarnog tehničara - inženjera (m/ž).  Osim SSS/VSS obrazovanja poželjno je poznavanje rada na računalu. Radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet. Očekuje vas terenski posao provedbe DDD mjera. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

Prima Commerce d.o.o. je u potrazi za Dostavljačem (m/ž).  Mjesto rada je Dubrovnik. Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su priprema robe za dostavu, utovar i istovar robe, dostava robe kupcu te zaduženje dostavnih vozila kao i briga o vozilima. Prijavite se putem brze prijave.

Ice Eurotransport d.o.o. traži  Pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž) za rad na strojevima i slaganju drvne građe. Zbog povećanja proizvodnje traže se radnici za rad u pogonu drvne proizvodnje. Prijavite se putem brze prijave.

Društvo za zaštitu životinja, Dubrovnik traži Radnika/icu u skloništu za napuštene životinje. Obrazovanje i iskustvo nisu presudni, a traži se čak 10 radnika. Više informacija saznajte u oglasu.

MEDIUS društvo s ograničenom odgovornošću za graditeljstvo zapošljava na poziciji Inženjer/ka geodezije. Mjesto rada je Dubrovnik. Idealan kandidat ima završen fakultet/akademiju/magisterij/doktorat te je napredni korisnik AutoCAD, Word i  Excel programa. Poželjno je prethodno radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Više info saznajte u oglasu.

Goldcar Rental Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Agent za najam automobila (m/ž).  Traže se 2 referenta za iznajmljivanje vozila s punim radnim vremenom na određeno vrijeme u uredu u Dubrovnik. Potrebno je radno iskustvo od najmanje 2 godine (iskustvo u iznajmljivanju je dodatni benefit) te stupanj znanja engleskog jezika B2 - C. Prijavite se putem brze prijave.

Njemačka tvrtka Ihrteam24 traži Njegovateljice (m/ž) s iskustvom za 24h njegu starijih i bolesnih osoba u njihovim domovima u Njemačkoj. Potrebno je iskustvo u njegovanju starih, bolesnih i nemoćnih osoba. Znanje njemačkog jezika na osnovnoj/komunikacijskoj razini je neophodno. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu!

 

Popularni Članci