TRAŽITE POSAO? Prijavite se, na jugu Hrvatske se traži svega, od zaposlenika FINA-e do prodavača

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivo Cagalj/PIXSELL
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.    

Sidro-Dent d.o.o. traži Komercijalista (m/ž) za prodaju stomatoloških i zubotehničkih materijala i opreme na području Splitsko-dalmatinske, Dubrovačk-neretvanske, Zadarske i Šibensko-kninske županije. Od kandidata se očekuju tri godine radnog iskustva na istioj ili sličnoj poziciji te napredno poznavanje engleskog jezika. Očekuju vas redovita primanja, službeno vozilo, službeni telefon te stručno usavršavanje. Prijavite se putem brze prijave.

Financijska agencija Fina traži Referenta za operativne poslove registara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su posredovanje između klijenata banke i banke u obavljanju poslova otvaranja, promjena i zatvaranja računa te obavljanje poslova upisa založnih prava te poslova certificiranja. Od kandidata se očekuje VŠSS/bacc. – ekonomski smjer, 8 mjeseci radnog iskustva te pasivno znanje engleskog jezika. Prijaviti se možete ovdje.

KONZUM, trgovina na veliko i malo d.d. za rad u Orebiću traži Prodavača/icu. Očekuje vas preuzimanje, sortiranje i slaganje robe, usluživanje kupaca na svježim odjelima te rad na blagajni, briga o izgledu, čistoći i urednosti prodavaonice. Više info saznajte klikom na oglas.

S.T.I. Produkt d.o.o. zapošljava na poziciji Terenski komercijalist (m/ž). Osim unapređenja prodaje na ovom radnom mjestu vas očekuju i planski obilasci kupaca i briga o naplati. Očekuje vas mogućnost samostalnog i dinamičnog rada s mogućnošću samostalnog organiziranja radnog vremena te redovita i stimulativna plaća. Neki od uvjeta koji se traže za ovu poziciju su minimalno 5 godina radnog iskustva te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem brze prijave. 

Američka kompanija Steiner Transocean Ltd zapošljava na luksuznim putničkim brodovima na više pozicija. Potrebno je znanje engleskog jezika kao i znanje posla za koji se prijavljujete (certifikat ili diploma). Prije polaska na brod očekuje vas business training u Londonu te putovanje po cijelom svijetu. Prijavite se putem brze prijave.

Popularni Članci