VREMENSKA PROGNOZA Slijedi nam nekoliko sunčanih dana, krajem tjedna promjena vremena

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Sutra se očekuje pogoršanje vremena te će tako biti promjenljivo oblačno, s mjestimičnom kišom ili kratkotrajnim pljuskom.

Kratkotrajni pljuskovi su pogotovo mogući na sjevernom Jadranu gdje može biti i grmljavine.

Ujutro je u unutrašnjosti ponegdje moguća i magla. Vjetar slab, u gorju do umjeren jugozapadni, a na Jadranu slabo i umjereno jugo i istočnjak, ujutro u Dalmaciji i bura. Najniža temperatura od 4 do 9, na Jadranu od 11 do 16, a najviša dnevna od 14 do 19, na Jadranu od 18 do 23 °C.


U srijedu se na kopnu očekuje oblačno i umjereno oblačno vrijeme sa slabim jugozapadnim vjetrom. Temperature će se kretati od 6 °C u jutarnjim satima do 20 °C u popodnevnim satima.

Na Jadranu se očekuje sunčano vrijeme, ali je moguća kratkotrajna naoblaka koja će donijeti kišu ili mjestimične pljuskove. U Istri će biti promjenjivo oblačno uz malu količinu kiše, dok jug Jadrana očekuje vedro i sunčano vrijeme. Temperature će se kretati od jutarnjih 13 °C do popodnevnih 20 °C.


Četvrtak donosi vedro vrijeme s malom naoblakom na kopnu.  Vjetar slab, na kopnu jugozapadni. Temperature će se kretati od 8 °C u jutarnjim satima do 22 °C u popodnevnim satima.

Na Jadranu se očekuje oblačno vrijeme s mogućnošću za malom količinom kiše. Temperature će se kretati od 12 do 20 °C. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni.


Na kraju tjedna očekuje nas malo do umjereno oblačno vrijeme na kopnu s temperaturama od 8 °C u jutarnjim do 20 °C u popodnevnim satima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. 

Na Jadranu i u Istri također se očekuje mala do umjerena naoblaka s temperaturama od 12 do 20 °C.  Vjetar slab do umjeren jugozapadni, prenosi Index.

Popularni Članci