ZABAVITE SE I 'SREDITE' LINIJU Ritmo de Salsa prima nove članove, prijavite se!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Udruga Ritmo De Salsa Dubrovnik kreće s novim poglavljem - upisima nove grupe!

Prvi sat zakazan je za ponedjeljak 15. listopada u 21 sat, a upisi traju sve do petka 9. studenog.

Satovi će se održavati triput tjedno: ponedjeljkom i četvrtkom od 21 do 22.30 te petkom od 20 do 21 sat, u dvorani u zgradi TUP-a (ulaz s gornje strane, iz Ulice Andrije Hebranga). Iz udruge preporučaju što raniji upis kako bi se lakše uključili u rad grupe.

Za dvoranu je potrebna posebna obuća, npr. tenisice s tankim đonom, 'baletanke' su dobra opcija za cure, a štikle se definitivno ne preporučuju. Obuća ne treba biti nova, dapače starija se bolje kliže. Može se plesati i u čarapama, kao što to mnogo naših plesača i radi. Najbolje je obući udobnu odjeću.

Bitno je naglasiti kako nije potrebno nikakvo plesno predznanje, već samo dobro raspoloženje i volja. Sati traju 90 minuta i sastoje se od zagrijavanja, učenja/ponavljanja i rastezanja.

Mjesečna članarina iznosi 200 kuna (plaća se svakog 10. u mjesecu), dok je momcima prvi mjesec besplatan.

-Ako ste u nedoumici je li salsa ples za vas, do 9. studenog možete odlučiti želite li nastaviti - ističu iz udruge.

Podsjetimo, udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik ove je godine velikim partyjem u hotelu Valamar Lacroma proslavila pet godina djelovanja. U tih pet godina predivna priča o plesu, druženju, zabavi i uživanciji u pozitivnoj atmosferi uspješno se širila. Uz već poznate redovite ljetne partyje te posebne zabave zimi, udruga je kroz godine gostovala na cijelom nizu festivala i radionica u regiji, povezivala se s brojnim drugim školama, a ljubav Dubrovčana prema afro-karipskim plesovima samo je rasla.

-Udrugu vodimo iz ljubavi prema plesu i sve se članarine koriste za potrebe udruge. Ono što nam je bitno je da što više ljudi pleše, u tome uživa i da vlada pozitivna atmosfera - poručuju iz udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik.

Popularni Članci