DONOSIMO! HDZ razvalio na kotarskim izborima, evo gdje su dobili

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Izbora za članove vijeća jedinica mjesne samouprave Grada Dubrovnika danas su održani nakon osam godina. Birališta su zatvorena u 19 sati, a Dubrovački dnevnik donosi dio prvih neslužbenih rezultata.

Prema neslužbenim informacijama, najbolje rezultate su postigli kandidati s HDZ-ovih lista. Tako je, prema neslužbenim informacijama, odlične rezultate postigla HDZ-ova lista nositelja Blaža Peza u Mokošici. 

Lista HDZ-HRAST s nositeljicom Katarinom Doršner dobila je i u kotaru Pile-Kono. U Lapadu je također pobijedila HDZ-ova lista na čelu s nositeljem Zlatkom Begušićem kao i u Gružu s nositeljem Antunom Českom te Montovjerni. 

HDZ je pobijedio i u Trstenome s nositeljem liste Antunom Boškovićem. Pobjedu su ostvarili i svi HDZ-ovi kandidati koji su na listama za mjesne odbore izašli bez konkurencije. Tako su Pero Stjepović u Dubravici, Antun Vuletić u Brsečinama, Ivica Vuleša u Kliševu, Suzana Glavočić na Lopudu, Josip Vuleša na Koločepu, Pero Milković u Mravinjcu, Luka Lučić u Mrčevu, Vedran Ivanović u Riđici, Josip Konačić na Osojniku, Srđan Margaretić u Orašcu, Ivica Katić u Suđurđu, Ivica Margaretić na Gromači, Pero Špikula u Ljupču i Nikša Sentović u Komolcu slavili i prije službenog početka izbora jer je u tim mjestima samo HDZ predao liste. U mjesnom odboru Bosanka, HDZ je izgubio od Luka Paskojevića koji je bio nositelj Kandidacijske liste.

U gradskom kotaru Grad pobjedu su ostvarili Kandidacijska lista grupe birača s Marinom Krstulovićem na čelu, a osvojili su i Ploče iza Grada sa Srđanom Obadom. 

Popularni Članci