Učitaje prijašnje vijesti
VOTEWATCH EUROPE

ANALIZA POLITIČKE MOĆI Dubravka Šuica najutjecajnija je hrvatska europarlamentarka

Prema procjeni VoteWatch Europe, najutjecajnija eurozastupnica iz Hrvatske je HDZ-ovka Dubravka Šuica koja je potpredsjednica Odbora za vanjsku politiku. Na drugom mjestu po utjecaju je Ruža Tomašić, a treće mjesto dijele Ivan Jakovčić i Ivana Maletić. 
politika

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA HSLS-A Predsjednik županijske organizacije Tomislav Ančić, evo tko je izabran u Županijsko vijeće

Jučer je u Opuzenu održana izborna skupština Županijske organizacije HSLS-a Dubrovačko-neretvanske županije.
POLITIKA

TKO SE RASPRAVLJAO, A TKO ŠALIO? Pogledajte o čemu su odlučivali i raspravljali vijećnici Gradskog vijeća (VIDEO)

Drugi dio sjednice Gradskog vijeća, četvrte po redu u ovom sazivu, održan je danas, u Velikoj vijećnici.
GRADSKO VIJEĆE

PROPUSTILI STE SJEDNICU VIJEĆA? Pogledajte koje su odluke donesene i tko je kome 'spuštao' (VIDEO)

Prvi dio sjednice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, četvrte po redu u ovom sazivu, održan je danas u Velikoj vijećnici, a njen tijek pogledajte u videozapisu DD TV-a ili pročitajte u tekstualnom obliku. Drugi dio sjednice nastavit će se sutra, s početkom u 16.00 sati.
PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA

INTERVJU S MARKOM POTREBICOM 'Grad ne smijemo svesti isključivo na komunalne probleme!'

Marko Potrebica mladi je dubrovački političar i član Hrvatske demokratske zajednice. Na konstituirajućoj sjednici, 12. lipnja, izabran je za predsjednika Gradskog vijeća. Za Dubrovački dnevnik govorio je o trenutnoj političkoj situaciji u Dubrovniku, svojoj novoj funkciji, ali i odnosima unutar HDZ-a.
GRADSKO VIJEĆE

SVE NA JEDNOM MJESTU! Vijećnici oštro po Sanitatu, Libertasu i Vodovodu, imenovan i novi v.d. ravnatelja Linđa (FOTO/VIDEO)

Treća sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održana je danas u Velikoj vijećnici, a tijek možete pročitati u tekstualnom obliku na Dubrovačkom dnevniku te pogledati je u videu DD TV-a. Na dnevnom redu našla su se prihvaćanja odnosno neprihvaćanja izvješća o poslovanju gradskih tvrtki i javnih ustanova u vlasništvu Grada Dubrovnika, ali i imenovanja i razrješenja koja se tiču FA Linđo. 
reakcija

DUJMOVIĆ SE OSVRNUO NA PROZIVANJA: 'Sve je ovo dio nečijeg folklora, svaka priča ima dvije strane!'

Predsjednik Županijskog ogranka Hrvatske narodne stranke i bivši direktor Uprave Vodovoda održao je danas konferenciju za medije simboličnog naziva Postizborni folklor i lov na vještice. U samom pozivu za konferenciju najavljeno je i otkrivanje nekoliko dosad neobjavljenih fotografija iznenađenja.

DUBROVČANIN ČLAN PREDSJEDNIŠTVA Osnovana nova politička stranka GLAS

Osnivačka konvencija Građansko-liberalnog saveza (GLAS) održana je danas u Zagrebu.
BLAGO NJIMA

GODIŠNJI OD 62 DANA! Veliki dio zastupnika na ljetovanje u Dubrovnik, evo tko će kuhati, a tko prati suđe (VIDEO)

Dok većina nas može sanjariti o trotjednom godišnjem saborski zastupnici 15. srpnja napuštaju radna mjesta na puna 62 dana. Tko će ljetovati na krajnjem jugu Hrvatske, pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
Humanitarni turnir

BRAVO DUSTRA Za Eneidu Rokić prikupljeno 22 tisuće kuna

Finale humanitarnog malonogometnog turnira u organizaciji Dubrovačke stranke održano je sinoć na Kantafigu.
RADNI SASTANAK S PREMIJEROM

Franković i Dobroslavić s Plenkovićem o Pelješkom mostu, turističkim rezultatima, zračnoj liniji Dubrovnik-Zagreb (FOTO)

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković održali su danas radne sastanke s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske.
Pretvorba i privatizacija

OSUĐENI TAJKUN Pročitajte detalje Kutline presude u aferi Dubrovačke banke

Miroslav Kutle ovaj tjedan je na Županijskom sudu u Dubrovniku nepravomoćno osuđen na tri i pol godine zatvora i mora vratiti 5,1 milijun dolara za aferu Dubrovačka banka.
Uživo

SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Usvojen Frankovićev prijedlog proračuna, pročitajte što su sve vijećnici odlučili

Završena je druga sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika na kojoj je usvojen prijedlog proračuna gradonačelnika Frankovića koji iznosi 432 milijuna kuna. Riječ je o takozvanom tehničkom proračunu, kako je kazao gradonačelnik, budući da se u rujnu očekuje rebalans. Predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica najavio je još jednu sjednicu sredinom srpnja.
Učitaj još vijesti