PRVA IZJAVA NOVOG ČELNIKA DUBROVAČKOG SDP-A: Bit ćemo aktivniji i imat ćemo izraženije stavove oko svih pitanja u Gradu!

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Izborna konvencija dubrovačkog SDP-a održana je jutros, na kojoj je novi čelnik dubrovačkog SDP-a postao Jadran Barač koji je ujedno bio i jedini kandidat za predsjednika dubrovačke podružnice.


„Krenut ćemo u smjeru rada. U prvom redu će se to odnositi i na samo zajedništvo SDP-a, što dosad baš i nije bilo slučaj. Bit ćemo aktivniji u komunikaciji s medijima, aktivirat ćemo se oko svih gradskih pitanja koja građane zanimaju, imat ćemo puno jasnije stavove oko cjelokupne problematike u Dubrovniku te ćemo postati otvoreniji za sve naše članove, ali i građane,“ izjavio je Barač u svojoj prvoj izjavi koju je dao za Dubrovački dnevnik.

Ubrzo nakon Baračeve izjave za Dubrovački dnevnik, dubrovački SDP je uputio priopćenje vezano uz konvenciju.

'Izborna  konvencija  Gradske organizacije SDP-a Dubrovnik održana je danas, 2. prosinca 2017. godine  u Grand Hotelu Park.  Na konvenciji  je izabrano novo vodstvo Gradske organizacije. Novi je predsjednik  Jadran Barač, njegovi potpredsjednici su Roni Mladinić i Davor Mrša. Članovi  Predsjedništva su Jadran Barač, Roni Mladinić, Davor Mrša, Tomislav Brnas i Pavle Mateljak.

Gradski odbor čine Predsjednik i  potredsjednici te izabrani članovi Tatjana Šimac Bonačić, Amir Brkić, Fani Favro Bukvić, Andro Burđelez, Karlo Deković, Ivica Didić, Dragana Đurić, Božidar Memed, Josip Mikulić, Branko Negodić, Anita Bonačić Obradović,  Saša Škrabić, Jele Sele Vukotić i Mujica Zijadić,' stoji u priopćenju. 

Popularni Članci