"Tatjana Šimac Bonačić ima čvrstu podršku SDP-a za gradonačelnicu Dubrovnika"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
SDP Hrvatska poslao je priopćenje koje prenosimo u cijelosti

U povodu medijskih spekulacija o podršci nacionalnog vodstva SDP-a Tatjani Šimac Bonačić u njezinoj kandidaturi za gradonačelnicu Dubrovinika želimo nedvosmisleno istaknuti da Socijaldemokratska partija Hrvatske daje čvrstu podršku odluci lokalne organizacije Gradskog odbora Dubrovnik koja je za gradonačelnicu kandidirala kolegicu Tatjanu. Smatramo da je ona najbolji izbor za gradonačelnicu Dubrovnika. 

Samo ujedinjena ljevica može donijeti stvarne promjene u upravljanju gradovima i općinama diljem Hrvatske.
Ukoliko vodstvo HNS-a odluči podržati našu kandidatkinju voljni smo surađivati, kao i u svim drugim sredinama gdje smo dogovorili kvalitetne koalicije i ujedinili se oko kandidata koji mogu donijeti stvarne promjene. 

Ukoliko vodstvo HNS-a odluči da ne želi podržati našu kandidatkinju, lokalna organizacija Gradskog odbora Dubrovnik ima punu podršku nacionalnog vodstva SDP-a da na izbore u Dubrovniku SDP izađe samostalno ili s drugim partnerima koji će podržati našu kandidatkinju. 

Tatjana Šimac Bonačić najbolja je kandidatkinja i uvjereni smo u njezinu pobjedu jer i danas ima najsnažniju podršku građana zahvaljujući najkvalitetnijem programu i dugogodišnjem iskustvu. 

Popularni Članci