Stvari koje žene mrze u krevetu, a muškarci ih uporno rade

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ako Vam je partnerica spremna na seks s vama drugi, stoti ili pak dvijetisućiti put, očito je da nešto radite dobro. Međutim, uvijek postoji mjesta za sitne greške koje iritiraju partnericu i sprečavaju da seks bude fantastičan. Stoga donosimo sedam najčešćih stvari koje muškarci rade u krevetu, a koje žene mrze.

Prva i izuzetno česta greška kod muškog spola je inzistiranje na tome da partnericu oralno zadovolje. Žene nisu uvijek raspoložene za oralni seks, a razlozi mogu biti brojni; od preskakanja depilacije pa do menstruacije. “Potrebno je da jednostavno odustanete od nauma i počnete s njom raditi nešto drugo”, savjetuje modernman.com.

Suprotno od uvriježenog mišljenja kako sve žene vole maratonski seks, predugo trajanje je druga najčešća greška koju muškarci rade. Obično su žene već nakon deset do dvadeset minuta na rubu orgazma, a ukoliko seks predugo traje, vrlo vjerojatno će se zapitati rade li nešto pogrešno.

Preskakanje predigre je treća najčešća greška. Predigra je izuzetno važna za svaku ženu, a seks na brzaka ili na javnom mjestu nije nikakva izlika za preskakanje. Nekoliko trenutaka predigre učinit će veliku razliku u užitku.
Svaka žena voli čuti pohvalu, međutim potrebno je izbjegavati svaku usporedbu s bivšim partnericama, pa čak i onda kada je to njoj na hvalu. Ukoliko čuje rečenice poput “Ovo mi još nijedna prije nije radila”, ona zapravo neće čuti kompliment nego usporedbu s cijelim nizom bivših žena. Sigurnije se držati nekih općenitih izjava poput “Ti si tako sexy”, poručuju iz modernman.com.

U filmovima žene su itekako raspoložene za jutarnji seks te se odaje dojam kako je vođenje ljubavi u cik zore potpuno erotično. Međutim, u stvarnome svijetu postoje stvari kao što su jutarnji zadah i pun mjehur. Osim toga, ako ste večer prije uživali u akciji, postoji velika šansa da se ujutro probudite s velikom potrebom za tušem i sapunom. Stoga, iako Vam jutarnji seks zvuči kao odlična ideja, razmislite još jednom.

Još jedna važna napomena je i to kako postoji velika razlika između stvarnosti i fantazija. Ukoliko Vam partnerica otkrije neke svoje fantazije, to nikako ne znači da ih odmah morate ispunjati. To zapravo uopće ne znači ni da ih ona želi ikada ostvariti.

Posljednja, ali ne i manje važna pogreška je forsiranje “prljavih” razgovora. Iako pojam neprimjerenosti ovisi od pojedinca, važno je znati prepoznati granicu. Dobro je započeti s nekom ne baš previše prljavom rečenicom, kao što je “Mislim da ti je tijelo jako sexy”. Ukoliko ne dobijete povratnu informaciju, najbolje da ni ne nastavljate s razgovorom. Ukoliko dobijete, važno je svakom rečenicom pojačavati dojam, te podvući liniju kad se ne dobije povratna informacija.


Izvor: www.tportal.hr
 

Popularni Članci