Šuica preko Vićana želi smijeniti Muratti

Autor: dubrovackidnevnik.hr
HNS smatra da predsjednica Gradskoga vijeća Olga Muratti svoj posao radi dobro i ne podržavamo zahtjeve HDZ-a za njenom smjenom. Predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, razgovara s nezavisnom listom Pera Vićana, a ne bi li ga privoljela na smjenu Olge Muratti. Razlozi zbog kojih će Vićan to prihvatiti ili ne nisu na nama, izjavio je Vlahušić.

“Smjena Olge Muratti je moguća samo ako predstavnici nezavisne liste glasaju za nju. Hoće li, to je na njima da odluče, no takve odluke imaju i svoje posljedice”, pojasnio je Vlahušić.

HNS smatra da predsjednica Gradskoga vijeća, Olga Muratti, svoj posao radi dobro  i ne podržava zahtjeve HDZ-a za njenom smjenom. Predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica u razgovoru nezavisnom listom Pera Vićana nastoji privoljeti istoga na smjenu Olge Muratti. Razlozi zbog kojih će Vićan to prihvatiti ili ne nisu na nama, rekao je Vlahušić.

Osim osvrta na HDZ, gradonačelnik se pohvalio i razvojnim projektima koji su u tijeku te još jednom najavio smanjenje prireza koje slijedi početkom iduće godine, restrukturiranje cijena i završetak projekta Libertasovog pokaza i svih popratnih pogodnosti koje bi on nosio.
 

 


 

Popularni Članci