Kriminalna crnogorska slikarica Danijela Kisić Petrović navodno viđena u Dubrovniku u novogodišnjoj noći

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Opasna crnogorska kriminalka, slikarica i poduzetnica Danijela Kisić Petrović (65), koju se sumnjiči da je prošlog mjeseca planirala mafijašku likvidaciju u crnogorskom Baru, najvjerojatnije se nalazi na teritoriju Republike Hrvatske, doznaju crnogorski mediji. 

Internetski portal 100posto.hr piše kako je barska policija tijekom prosinca dobila operativna saznanja da Kisić Petrović planira likvidaciju jedne mete. Upali su joj u kuću i pretresom pronašli čitav arsenal oružja. Oduzeta su joj dva automatska pištolja - Heckler sa dva okvira puna municije i "škorpion" sa tri okvira puna municije, revolver sa sedam metaka, fantomka, lisice, plinski pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata te čak dvije tisuće komada razne municije za pištolje.

Kisić Petrović, koju se dovodi u vezu i sa dva paljenja automobila te postavljanje eksploziva na kuću u Baru, potom je lišena slobode i određen joj je istražni zatvor. No, kako je na sudu u Podgorici priznala krivicu, i to ne za pokušaj likvidacije nego nezakonito držanje oružja, sudac ju je pustio da se brani sa slobode.

Kako su ekskluzivno doznale crnogorske Vijesti, Kisić Petrović nedugo nakon toga napustila je Crnu Goru. Posljednji trag o njoj zabilježen je u Dubrovniku. Crnogorski mediji tako donose neslužbene informacije kako je opasna Danijela viđena tijekom novogodišnje noći u Dubrovniku, a navodno postoji i fotografija Danijele Kisić Petrović snimljena u Dubrovniku, no zasad nije objavljena.

No, kako joj nije zabranjen izlazak iz zemlje, Kisić-Petrović bez problema je mogla napustiti Crnu Goru.

U Ravnateljstvu policije portal 100posto.hr pokušava doznati ima li hrvatska policija ikakvih operativnih saznanja o opasnoj Crnogorki, kao i postoji li nalog za njeno uhićenje. Doznaje se kako Kisić-Petrović, osim crnogorskog, ima i slovensko državljanstvo, odnosno putovnicu Europske Unije.

Popularni Članci