NAKON VATERPOLSKE UTAKMICE Dio srpskih medija Dubrovčanina nazvao 'ustašom koji divlja'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Luka Stanzl/PIXSELL
Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je od Srbije u polufinalu Eura.

Konačnih 9-7 u korist srpske vaterpolske reprezentacije na plivalištu u Barceloni znači da će aktualni europski prvak i olimpijski pobjednik igrati u finalu ovogodišnjeg Europskog prvenstva, odnosno da će Hrvatska u borbu za bronačnu medalju. U zanimljivoj, ali i gruboj utakmici Hrvatska je upisala poraz koji će pokušati ublažiti osvajanjem medalje u subotu protiv Italije s početkom u 20.30 sati.

Susret Hrvatske i Srbije obilježio je i jedan ružan detalj. Nervoza kod igrača obiju momčadi rezultirala je ružnim potezom Lorena Fatovića koji je šakom u glavu udario srpskog reprezentativca i kapetana izabrane vrste Filipa Filipovića, piše Net.hr.

Što se dogodilo i što je udarcu prethodilo kazao je Filipović, a prenosi Blic.

“Bili smo u klinču od samog početka. Znali smo što nas očekuje i kako se ponašati. Hvala Bogu, lijepo se završilo. Što se tiče onog udarca… Ako ja lažem, snimak ne laže. U finalu smo, što više reći. Ostao je još samo korak.”

Srpski Informer o svemu izvještava puno grublje, pa tako pod naslovom ‘Skandal! Ustaša divljao u bazenu’ piše ‘bruka i sramota hrvatskog vaterpolista’ dodajući ‘ustašluk ponovno na djelu’.

Popularni Članci