DUBROVNIK NA PRVOM MJESTU Američki portal složio je listu najpopularnijih mjesta u 2017. godini

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Olja Ljubišić
Američki Popsugar objavio je jučer listu 12 destinacija koje su 2017. godine bile najviše u trendu.

Složili su listu najpopularnijih mjesta koje se dijele po društvenim mrežama. Kažu, pogledajte i odlučite kamo želite putovati.

DUBROVNIK, HRVATSKA

Na prvome je mjestu Dubrovnik. Hrvatskoj je skočila popularnost i brzo je postala jedna od najposjećenijih europskih turističkih destinacija u 2017. godini. Dubrovnik se ističe jednom od najšarmantnijih arhitektura, prekrasnom obalom i čuvenim plažama.

Činjenica da se u gradu snimala Igra prijestolja, gurnula je Dubrovnik na prvo mjesto mnogih popisa, donosi Telegram.hr.

HAVANA, KUBA

Ove su se godine putnici sjatili na Kubu jer se može. Glavni grad Havana hvali se popularnim salsa barovima, uzbudljivim mjestima s latino jazz glazbom i osvježavajućim koktelima na svakome koraku.

Prijateljski lokalni stanovnici, uz bogatu kulturu i povijest, čine Havanu jedinstvenom destinacijom koju bi svatko trebao doživjeti.

BALI, INDONEZIJA

Bali je idealna destinacija za one koji traže luksuzni rajski otok. Od joge na plaži do ronjenja oko koraljnih grebena i surfanja, poznato je da Bali pruža neke od najboljih avantura na svijetu. Puno je hramova i mjesta za meditaciju.

Ostala mjesta pogledajte ovdje.

Popularni Članci