PREDUGAČKA IMENA SU BILA PROBLEM Čitava obitelj zbog bizarnog razloga morala doplatiti avionske karte

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
Prilikom čekiranja na stranici Thai Airways, jedna obitelj nije mogla upisati svoja puna imena – jer su bila predugačka.

Svakakve bizarne priče smo čuli do sad, ali da netko mora doplatiti avionsku kartu zbog duljine imena, to još nismo. Vjerovali ili ne, ovakva se nezgoda dogodila čitavoj obitelji, a krivac je jedna tajlandska kompanija, piše punkufer.hr

Prilikom čekiranja na stranici Thai Airways, jedna obitelj nije mogla upisati svoja puna imena – jer su naprosto bila predugačka. Stoga je otac obitelji odlučio skratiti imena, tj. ne upisati puna – što je dovelo do toga da imena na kartama ne odgovaraju u potpunosti onima u putovnicama.

I da, zbog toga je morao dodatno platiti. Kako je priča prilično bizarna, jer obitelj nije kriva što nosi dugačko prezime, ovo je dospjelo u javnost, nakon čega su se iz kompanije javno ispričali na Facebooku i obećali ispravak ove pogreške na svojoj web stranici, kako se ovako nešto ne bi ponovilo. 

Prezime obitelji nije na kraju javno objavljeno, a kako je ono zbilja dugačko, govori i činjenica da prilikom čekiranja imate 25 slova za ime i toliko za prezime. No eto, ni to ponekad nije dovoljno.

Izvor: punkufer.hr

Popularni Članci