NA PREDJELU RATCA U prometnoj nesreći poginula 17-godišnjakinja iz Župe, druga djevojka teško ozlijeđena

Autor: Matej Autori fotografija: Nikša Klečak/arhivska foto
Jedna osoba je izgubila život protekle noći u prometnoj nesreći blizu Velikih žala.

U Dubrovačkom primorju u blizini Velikih žala, nešto prije ponoći, motor je udario u brdo te su osobe koje su bile na motoru zadobile teže ozljede, a koje su, kod suvozačice rezultirale smrtnim posljedicama. Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, radi se o 17-godišnjoj ženskoj osobi iz Župe koja je bila suvozač na motociklu dubrovačkih registarskih tablica.

Iz PU dubrovačko-neretvanske su javili kako je do prometne nesreće došlo kada je vozačica motocikla dubrovačkih registracijskih oznaka, na kojem su se nalazile dvije sedamnaestogodišnje djevojke, krečući se u pravcu Dubrovnika, u jednom trenutku izgubila nadzor nad motociklom, prešla na suprotnu kolničku traku i prednjim dijelom udarila u betonski rubnjak, a potom u brdo s iste strane kolnika. U nesreći je na mjestu događaja smrtno stradala jedna od sudionica, dok je druga zadobila teške tjelesne ozljede te je zbrinuta u dubrovačkoj bolnici.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim je rukovodio Općinski državni odvjetnik, promet na navdenoj dionici ceste bio je u potpunosti zatvoren te se odvijao obilaznim putevima.  

Popularni Članci