Zbog rekonstrukcije se na mjesec dana zatvara ulica Petra Krešimira IV.

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Zbog izvođenja radova na izgradnji dijela kabelskog raspleta u ulici Petra Krešimira IV. ista će biti zatvorena za promet svih vozila na dijelu od spoja sa Zagrebačkom ulicom (od Vatrogasaca) pa do ulice Od Bosanke. Prometnica se zatvara u ponedjeljak 04. studenog i bit će zatvorena sve do 04. prosinca, javljaju iz Grada Dubrovnika.

U vrijeme izvođenja navedenih radova promijenit će se smjer kretanja dijelova ulica Iza Grada, Frana Supila i Petra Krešimira IV. kao i smjer vožnje za parking Tenis Tabor na način da će se promet svih vozila prema Pločama i Zlatnom potoku usmjeravati od Zagrebačke ulice, ulicom Iza Grada, Frana Supila, dijelom ulice Petra Krešimira IV. (od Viktorije, prema vidikovcu na državnu cestu D8) suprotnim smjerom kretanja od postojećeg.

Promet na dijelu ulice Petra Krešimira IV. (od ulice Od Bosanke pa do ulice II. Dalmatinske brigade) odvijat će se dvosmjerno, dok će smjer kretanja vozila na Tenis Tabor biti u suprotnom smjeru od postojećeg.

Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i Lapadu usmjeravat će se na ulicu II. Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.

Na navedenim ulicama postavit će se privremena prometna signalizacija pa se mole svi sudionici u prometu da prilagode vožnuu privremenoj regulaciji prometa.
 

Popularni Članci