DEVET TONA MANDARINA KAO BOŽIĆNI POKLON Znak pažnje iz naše županije za prijatelje u Vukovarsko-srijemskoj

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DNŽ
Već tradicionalno, osmu godinu zaredom, Dubrovačko-neretvanska županija donirala je prijateljskoj Vukovarsko-srijemskoj županiji mandarine kao božićni poklon.

Kamion s devet tona neretvanskih mandarina stigao je danas u Vukovar, a zamjenica župana Žaklina Marević je ovu donaciju u ime Dubrovačko-neretvanske županije uručila zamjeniku vukovarsko-srijemskog župana Damiru Barni.

Mandarine će, kao i svake godine dosada, biti podjeljene Caritasu Vukovarskog dekanata te humanitarnim udrugama, udrugama zdravstvene i socijalne skrbi, vukovarskoj bolnici i braniteljskim udrugama s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Zamjenica Marević tom je prilikom istaknula kako je ova humanitarna donacija znak pažnje, potpore i prijateljstva između naše dvije županije te je izuzetno ponosna što se tradicija nastavila i ove godine.

Zamjenik Barna, zahvaljujući na donaciji, istaknuo je kako su mandarine važne kako po svojoj vrijednosti, tako i zbog poruke koju nose, ali i ljubavi koju Dubrovačko-neretvanska županija pokazuje prema gradu Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji te dodao kako vjeruje da će ova akcija proširiti suradnju dviju županija i u drugim segmentima spajanja „zelene“ i „plave“ Hrvatske.

Popularni Članci