DUBROVAČKA ODVJETNICA DEMANTIRALA GLASINE Knežević: 'Neću se kandidirati za zamjenicu gradonačelnika, to je kao da netko kaže da se viđam s Thompsonom!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Vedran Salvia
Dubrovačka odvjetnica i autorica stranice 'Ocijeni Me' Viktorija Knežević na društvenim mrežama je demantirala glasine kako će se na lokalnim izborima kandidirati kao zamjenica gradonačelnika Dubrovnika, uz Andra Vlahušića kao gradonačelničkog kandidata i Jadrana Barača kao, također, kandidata za zamjenika. Njen Facebook status u kojem govori kako za takvo što nema šanse prenosimo u cijelosti. 

"U zadnje vrijeme me svako malo netko zove od prijatelja i/ili novinara i pita je li istina da ću se ja kandidirati na sljedećim lokalnim izborima zajedno s Androm Vlahušićem i Jadranom Baračem i to tako da Andro bude kandidat za gradonačelnika, a nas dvoje zamjenici. Učestalost upita se povećala osobito zadnjih par dana.

Moram reći da mi tako nešto NIKAD u životu nije palo na pamet, dakle ne da ne postoji praktična šansa za takvo nešto, nego ne postoji niti teoretska.
Ne znam tko širi te glasine i čemu one služe, ali sasvim sigurno nemaju baš nikakve veze sa stvarnošću. To bi bilo kao da netko kaže da se ja viđam s Thompsonom - apsolutno nemoguće, ljudi!

Imam puno svojih planova i želja u životu i svaki dan radim na njima, i nekad imam osjećaj da živim tri paralelna života, ali u niti jednom od mojih 'života' nije kombinacija s početka ove priče.

Znači sljedeći put kad čujete ovu priču, samo tagirajte dotičnog ili dotičnu u ovaj status, a ja ću dalje preuzeti'.
Hvala na pažnji!," objavila je Knežević. 

Popularni Članci