PRODAVAČI, VOZAČI, TURISTIČKI PREDSTAVNICI Ovo su otvorena radna mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Olja Ljubišić
Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pogled Naprijed, produkcija animirane serije za djecu, zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Sretno!

Hangar 18 d.o.o. hrvatska tvrtka sa sjedištem u Koprivnici i vlasnik brendova maloprodajnog IT lanca Megastore te prvog hrvatskog pametnog telefona NOA, zapošljava više prodavača informatičke opreme (m/ž) u Dubrovniku. Radi se u ugodnom i dinamičnom okruženju, a očekuju vas i stimulativna primanja. Sretno s prijavama.

Lepoglavec d.o.o. zapošljava auto limara (m/ž) za kompletno uređenje old – timera, a zapošljavanje se odnosi na sve županije. Ako imate iskustvo u ovom području i veseli vas uređivanje starih dobrih modela, prijavite se na ovaj natječaj.

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12 000 do 14 000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega(ica) koji će zarađivati 9 000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i kontantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. traži više osoba za rad na otkupu zlata i srebra, za prodaju proizvoda od zlata te za rad u mjenjačnici. Gradovi u kojima su potrebni radnici uključuju Šibenik, Trogir, Tisno i brojne druge diljem Jadrana. Sretno s prijavama.

Babić Pekara d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) i vozača (m/ž). Riječ je o jednoj od vodećih firmi u pekarskoj industriji u Dalmaciji, s tradicijom dužom od 50 godina. Grupacija Babić ima više od 800 radnika, zaposlenih u četiri proizvodna pogona (Split, Makarska, Dubrovnik i Korčula) i 80 maloprodajnih jedinica. Ako želite biti dio ovog tima, znate što vam je činiti.

Meeting Point Croatia d.o.o. zapošljava turističkog predstavnika (m/ž) kojemu je osnovna zadaća da dočeka putnike te im pruži sve potrebne informacije za njihov boravak na određenoj destinaciji. Početak rada u Istri, Primorsko-goranskoj županiji, na otoku Hvaru te u Dubrovniku kreće u travnju, a traje do listopada. Ako vas zanima odličan rad u sezoni, evo prilike. Provjerite uvjete na linku.

Korni Ing d.o.o. zapošljava radnike na tri pozicije: tesar (m/ž), zidar (m/ž), i pomoćni građevinski radnik (m/ž) za područje cijele Hrvatske.
Poduzeće Korni ing d.o.o. osnovano je 1998. godine i kontinuirano izvodi građevinske radove u Hrvatskoj, pa ukoliko je ono srodno vašim kvalifikacijama i preferencijama, provjerite natječaje i prijavite se.

Buggy d.o.o. u Dubrovniku zapošljava voditelja voznog parka (m/ž) za održavanje parka na platou Srđ. Radi se o buggy vozilima marke Polaris, a primanja se kreću u rasponu od 12 000 kn do 15 000 kn. Potrebno je sedam godina radnog iskustva, znanje u području mehanike i elektronike, kao i završena srednja škola. Klik na link za prijavu.  

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Popularni Članci