KOMEDIJA NA OPĆINSKOJ SJEDNICI Stonski vijećnik se požalio na fazane koji su mu pojeli grožđe: 'Neću se imati od čega napiti'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook/Pixell
HNS-ov općinski vijećnik Općine Ston Vedran Kunica na zanimljiv način se osvrnuo na zadnju sjednicu Vijeća i temu o kojoj se raspravljalo.

HSLS-ov Zdravko Kopanica koji je potpredsjednik Općine Ston na sjednici Općinskog vijeća govorio je o problemu fazana te kako ih treba potrijebiti jer su mu pojeli grožđe te je dodao kako se neće imati od čega se napiti zbog toga. Riječ je o poprilično neozbiljnim i neobičnim temama o kojima su političari rapravljali posebno kada se sagleda širi kontekst i niz problema koje Općina Ston ima, a potrebno ih je riješiti.

HNS-ov općinski vijećnik Vedran Kunica na svom Facebook profilu naveo je kako su vijećnici donijeli "krucijalne zaključke za Općinu". Nadalje je pojasnio kako je "potpredsjednik vijeća Z.K. naglasio da je problem fazana krucijalni problem Općine".

"Svoje tvrdnje potkrijepio je osobnim iskustvom odnosno činjenicom da mu je izjedeno sve grožđe ove godine i da se neće ima čega napiti. Također je predložio da se lovačkim društvima zabrani unos novih jedinki fazana u lovišta kao i naredi intenzivniji izlov fazana. Zaključeno je da su lovačka društva i njihove aktivnosti vezane za povećanje brojnosti fazana najveća pošast za općinu.

S obzirom na to da je načelnik nakon 17 godina vođenja općine u nedavnom velikom intervjuu za DV istaknuo da je općina naseljena kao Sahara neizbježno je zaključiti da su upravo fazani jedan od osnovnih razloga za saharsku populaciju naše općine i da su potrebne hitne mjere", naveo je HNS-ov Vedran Kunica poručivši na kraju "Smrt fazanima, sloboda narodu".

facebook

Zanimljivo je kako je upravo Zdravko Kopanica nedavno poslužio kao inspiracija popularnoj Facebook grupi 'Di su pare' koji su iskoristili fotografiju njega i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović te ih doveli u šaljiv kontekstu.

facebook

Popularni Članci